2777
2789
عنوان

برگام تعیین سن ازدواج ابن سینا واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روشش چطوریه؟

ی حلقه طلا رو داخل یه زنجیر بندازین بعد بکنید داخل انگشت حلقه اتون انگشت ازدواج .بعد چند ثانیه داخل یه لیوان که تا نصفه پر از آبه نگه دارین بعد رنجیرو بیارین بالا بالای سطح آب صبر کنید تا شروع ب ضربه زدن کنه ب بدنه لیوان ..تکون نخورید اصلااا و تعداد ضربه ها رو بشمارید تا زمانی که بایسته اون میشه سن ازدواج فقط اصلا سعی کنید تکون عمدی نخورید دقیق درمیاد 

دانشجوی پزشکی 🩺

زنجیر رو باید ببندیم حلقه مثل پلاک بشه بعد زنجیر باید برخورد کنه به لبه‌ی لیوان؟

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
فک کنم درست باشه..یکی وبلاگ داشت مجردم بود اینو براش زده بود۳۳،بعد۳۳ سالگی هم ازدواج کرد

برا من ۲۷ شد .

برا مامان و خالم ک ازدواج کردن دقیق دراومد

دانشجوی پزشکی 🩺

زنجیر رو باید ببندیم حلقه مثل پلاک بشه بعد زنجیر باید برخورد کنه به لبه‌ی لیوان؟

اون حلقه برخورد میکنه ب بدنه لیوان ..بعد از مدتی ثابت میشه تا اونموقع ک ثابت میشه بشمارید و تکون عمدی نخورید اصلا صبر کنید یک دقیقه شروع ب حرکت میکنه در اثر نبض دست ولی دقیقه واقعی

دانشجوی پزشکی 🩺

اون حلقه برخورد میکنه ب بدنه لیوان ..بعد از مدتی ثابت میشه تا اونموقع ک ثابت میشه بشمارید و تکون عمد ...

زنجیر رو از انگشت انگشتر رد می‌کنیم؟ 

تک ضرب باید بخوره یا دو ضرب؟ یعنی فقط به یه دیواره بخوره حسابه یا رفت و برگشت؟

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
زنجیر رو از انگشت انگشتر رد می‌کنیم؟ تک ضرب باید بخوره یا دو ضرب؟ یعنی فقط به یه دیواره بخوره حسابه ...

رفتو برگشت حسابه و اینکه بعد از اینکه حلقه رو وارد زنجیر کردین داخل انگشت ازدواج بکنید ..بعد چند ثانیه داخل لیوان نیمه پر بعد بیارید بالا و صبر کنید تا بدون تکون دادن خودتون ب صورت عمدی شروع ب ضربه زدن ب بدنه لیوان کنه بشمارید تا از حرکت وایسه 

دانشجوی پزشکی 🩺

رفتو برگشت حسابه و اینکه بعد از اینکه حلقه رو وارد زنجیر کردین داخل انگشت ازدواج بکنید ..بعد چند ثان ...

ممنونم.

بیا واسه من انجام بده کنجکاوم ببینم چی میزنه😁

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

من با نوسان و حرکت چیکار کنم؟فیلم ماز میبینم ولی به اون تسلطی که میخوام نرسیدم هنوز

حرکتو از شتاب به بعد  حذف کردم برا نوسان نوسان خیلی راحته فقط مطالبش زیاده و حجیم تازه از شکست نور سخت میشه ک نظر من اینه ک الان ک وقت داری بشین برا نوسان یحیوی ببین و جزوه اشو کامل بزن بعد از کتاب تستت تیپی تست بزن نوسانو خیلی جوابه ..حرکت چون حذف کردم ایده ندارم براش

دانشجوی پزشکی 🩺