2777
2789
عنوان

یکی از نی نی سایتیا یکی رو معرفی کرد میگفت میتونه راجب آینده بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
خواهش میکنم کاربر مهر دعا رو تگ کنید

الان به همه میرسه جز من🥺

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم کاربر مهر دعا رو تگ کنید

آره واقعا تا عالیههه

ولی خواستم تگ کنم آبی نشد.

حدودا یه هفته میشه که کلا آنلاین نشده

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

کدوم بیشتر؟

مهر و دعا

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

آره واقعا تا عالیهههولی خواستم تگ کنم آبی نشد.حدودا یه هفته میشه که کلا آنلاین نشده

شما براتون واقعی دراومد؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

اره عزیزمداخل همین سایت لعنتی ب وفور دیدم

که پول زور بگیرن؟

والا منم ترسیدم

استارتر این کاربری که میگین می گفته یکی چشم سوم داره ایشون دارن تبلیغ می کنن. 

⬅️ تازه هم عضو شدن ۲۶ آذر ماه

راه افتادن توی تاپیک ها میگن دوستم چشم سوم داره ❗️ می تونه از آینده بگه ❗️ درخواست دوستی بدین ❗️ هزینه داره ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

شما براتون واقعی دراومد؟

گفت توی یه امتحانی جز سه رتبه اول کلاس میشم نظرش بیشتر روی ۱ و ۲ بود و من رتبه ۲ شدم

استارتر این کاربری که میگین می گفته یکی چشم سوم داره ایشون دارن تبلیغ می کنن. ⬅️ تازه هم عضو شدن ۲۶ ...

اره خوب شد پرداخت نکردم خدا خیرتون بده

اره خوب شد پرداخت نکردم خدا خیرتون بده

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

که پول زور بگیرن؟والا منم ترسیدم

نکن 

پول زور هیچ

همینجا هم چن نفرو تگ کردن 

ولی واقعااا این چیزا کارگشا نیست و از سادگیت دارن سواستفاده میکنن

اینا اگر میتونستن ی کاری کنن زندگی خودشون رو از این رو به اون روز میکردن

کاربری دست دونفره🙂🤗
گفت توی یه امتحانی جز سه رتبه اول کلاس میشم نظرش بیشتر روی ۱ و ۲ بود و من رتبه ۲ شدم

من هرجا یکی بخواد یه چیزی بگه انقد همه کامنت میذارن من گم میشم لابلاشون کاش برا منم بگه

نکن پول زور هیچهمینجا هم چن نفرو تگ کردن ولی واقعااا این چیزا کارگشا نیست و از سادگیت دارن سواستفاده ...

مرسی عزیزم خوب شد گفتی

خواهش می کنم.💚💚💚

من اول که اومدم نینی سایت فکر کردم شما نی نی یار هستین🥲