2777
2789
عنوان

چرا هرچی میگذره از عمربعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 17 پست
دلم میخواد بهش بگم چون جمعای خانوادگیمونو خراب میکنه باحرفای نسنجیده اش.یه کم جمع کنه خودشو.

کاملاً حق داری که بخوای جلوی رفتارهای ناپسند اون شخص رو بگیری، مخصوصاً اگر فضای جمع خانوادگی رو خراب می‌کنه. مهمه که این موضوع رو به شکلی مطرح کنی که هم محترمانه باشه و هم پیام رو واضح برسونه

1. زمان و مکان مناسب انتخاب کن: بهتره این موضوع رو وقتی جمع خانوادگی تموم شد و در یک موقعیت آرام‌تر با اون فرد در میان بذاری.

2. با احترام ولی قاطع صحبت کن: جملاتی رو انتخاب کن که هم محترمانه باشن و هم جدیتت رو نشون بدن. مثلاً:

"می‌دونم که شاید قصد بدی نداری، ولی حرف‌هایی مثل 'چاق شدی' یا 'بدهیکل شدی' می‌تونه خیلی آزاردهنده باشه و فضای جمع رو خراب کنه. ممنون می‌شم اگر درباره این مسائل در جمع صحبت نکنی."

"من دوست دارم توی جمع خانوادگی همه احساس راحتی کنیم. اینجور صحبت‌ها باعث می‌شه حس بدی بهم دست بده."

3. رو احساسات خودت تمرکز کن: به جای متهم کردن، توضیح بده که این حرف‌ها چه حسی بهت می‌ده:

"وقتی این حرف‌ها رو می‌زنی، حس می‌کنم ارزش من فقط به ظاهرم ربط داده می‌شه و این موضوع ناراحتم می‌کنه."

4. در صورت تکرار، حد و مرز مشخص کن: اگر با وجود گفت‌وگو همچنان این رفتار ادامه پیدا کرد، می‌تونی قاطعانه‌تر برخورد کنی:

"قبلاً بهت گفتم که این موضوع ناراحتم می‌کنه. اگر باز هم ادامه پیدا کنه، ممکنه مجبور بشم کمتر در این جمع حاضر بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید