2777
2789
عنوان

بچها یکی از دوستامون مریض شده

58 بازدید | 6 پست

میشه براش سوره حمد بخونید به نیت حضرت ام البنین که کمک کنه این دوستم درد نکشه ؟🙂ایشالا هیچوقت درد نکشید ⁦🤲🏻⁩

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم انشاله جوابش خوب باشه.انشاله همه مریضا را خدا شفابده.عزیزم خودت چطوری.خوبی.گفتی پدرت دلت راشکسته.گفتی خودت رنج زیادی تحمل کردی.میشه بپرسم رنجی که تحمل کردی چیه؟پدرت چکارکرده که دل شمارا شکسته؟

عزیزم انشاله جوابش خوب باشه.انشاله همه مریضا را خدا شفابده.عزیزم خودت چطوری.خوبی.گفتی پدرت دلت راشکس ...

مرسی عزیزم 🙂⁦🤲🏻⁩ایشالا تو هم به آرزوهات برسی 

نه حالم زیاد خوب نیست پدرم اذیتمون می‌کنه مامانمو دوست نداره بهش فحش میده بابابزرگم رو فحش میده خیلی بهمون تو زندگی کمک کرد اگه نبود. الان معلوم نبود وضعمون چی بود اما دلم از این میسوزه خدا بهمون برکت میده اما پدرم باید مامانمو به فحش ببنده دلشو بشکنه من که هیچوقت نمیبخشمش چون میبینم مامانم هر روز بغض داره حتی روز زن هم یدقیقه آروم نبود جگرم کباب میشه وقتی مامانم میگه فقط واسه دخترم باهاش زندگی میکنم وگرنه هیچی تو این دنیا رو نمبخام 🙂💔 کاش مامانم دوسم نداشت منتظرم نبود اونوقت راحت خودمو میکشتم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
مرسی عزیزم 🙂⁦🤲🏻⁩ایشالا تو هم به آرزوهات برسی نه حالم زیاد خوب نیست پدرم اذیتمون می‌کنه مامانمو دو ...

عزیزم.انشاله بزودی مشکلاتتون برطرف بشه.آرامش،وخوشی وگرمی به زندگیتون بیاد