برا یلدا تو مدرسه تدارک دیده باشن بعد بخوان هدیه بدن شماهم اون هزینه دادین بعد هدیه هم به تعداد باشه به بچه شما هم بدن و شلوغ بشه و یکی از دستش بکشه اونم متوجه نشه شما چیکار میکنید
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه میدونم کاش قلم پام شکسته بود نرفته بودم مدرسه نصف کلاس مادرها شون اومده بودن حالا این فقط اومده به من میگه چرا تو رفتی مدرسه بخدا بخاطر دخترم رفتم نه من بچه کوچیک دارم اینقدر کار داشتم وقت نداشتم برم مدرسه دخترم بچه ام که دنیا اومده حساس شده فکر میکنه بهش بی توجه شدیم اگه نمی رفتم ناراحت میشد گفتم برم خیر سرم اینم حساس نشه
مستقیم نمیگفتی کسی کشیده از دستش ، میگفتی اشتباهی کسی بر نداشتهبعد تو گروه تعجب کن بگو منکه حرف خاصی ...
بخدا حرف خاصی هم نزدم همین طور بچه ها هم می اومدن سوال میکردن خاله پیدا نشد میگفتم طوری نیست قسمتش نبوده یکی دیگه میخرم حالا دخترش رفته چی گفته که اینطوری میکنه خدا میدونه
ای بابا اون مامانه هم چقد بی اعصاب بودهولش کن پیش میاد اعصاب خودتو خورد نکنالان دیگه کسی گردن هم نمی ...
من فقط موقع عکس گرفتن از بس تو کادر می اومد به دخترش گفتم عزیزم اجازه بده دوستات هم عکس بگیرن که حق شون ضایع نشه حالا عکس هم یکی مادرها میگرفت نه من حالا مامانش میگه تو به چه عنوان به دختر من این طور گفتی