2777
2789
خواستگار که ندارم فعلا ، ولی تا بیاد اینا یکم بیشتر شده دوران نامزدی هم میتونم کار کنم ولی دوست ندار ...

کی میگه خونه باشی بهتره؟  بعدم میتونی تو خرید جهاز کمک بابات کنی... اونبار تو صف نونوایی دو تا خانوم داشتن حرف میزدن دعوت کردن همو برای یه مراسم بعد گفت به دخترتم زنگ میزنم گفت آره فلانی هم خونس از وقتی عقد کرده سرکار نرفته قسمت فاطمه خانوم شما. انگار اپشن بود خونه نشین بودن😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو طلا های مادرت بده لبنان

شوخی بود عزیزم طلای تو مبادک خودت طلای مادرمم مبارک خودش 

عن هم نباید به اون مفت خورا داد تیکه به اون دسته بود که وضعمون رو اینجوری کردن و برای اونا کمک جمع میکنن و اینکه درست نیست به مادر کسی توهین کرد 

Hastii17 سابق
اگه یک سال دیگه نامزد کنم ۱۰۰ تومن میشه دستم هست

اما حواست باشه در مورد پس انداز و طلا هیچ اطلاعی به همسر آینده نباید داد چون ممکنه روش حساب باز کنه البته بعضی مردها این طور هستند و سراغ طلاهای دوران مجردی دخترها را می گیرند .

کی میگه خونه باشی بهتره؟ بعدم میتونی تو خرید جهاز کمک بابات کنی... اونبار تو صف نونوایی دو تا خانوم ...

به نظرم دم دم های عروسی آدم نباید خودش خسته کنه با کار 

شوخی بود عزیزم طلای تو مبادک خودت طلای مادرمم مبارک خودش عن هم نباید به اون مفت خورا داد تیکه به اون ...

من مگه توهین کردم ، حرف طلا بود نه شخصیت  

من با این همه زحمت کار برای چی باید بدم به اون عرب ها

اما حواست باشه در مورد پس انداز و طلا هیچ اطلاعی به همسر آینده نباید داد چون ممکنه روش حساب باز کنه ...

برای جهیزیه  ام جمع میکنم. عقد کنم میخوام بفروشم

کار درستی می کنی اما فقط موضوع را به همسرت نگو انشاالله به سلامتی و دل خوش از وسیله هات استفاده کنی

بله عزیزم  بگم این حرفو فردا پس‌فردا میزنه سرم بابات پول نداشت و...

نمیدونم دقیق ولی توافقیه هروقت عروس شدی بگو من میخرم😅ولی شاید همسر آینده بتونه برات صامن جور کنه

همسر بخواد برا خودش جور میکنه 

ولی بفروشم بلاخره دوتا وسیله برقی کوچیک درمیاد پولش