2777
2789
عنوان

مردم گوش اضافه ندارن واسه شما

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
حرف زدن ادمها را سبک میکنه کسی که با غریبه درد دل میکنه حتما خیلی لبریزه نشان بیشعوری نیست ...

اتفاقا هست 

امروز رفتم کافینت طرف داره کارمنو انجام میده یکی اومده هی حرف حرف حرف

هرچی میگه خانوم اروم تر تمرکز ندارم ول نمیکنه

به ما چه خب مشکلات شما من الان خودم پر مشکلم میخوای اختلات کنی برو پارک

حالا اصلا گوش بدی،یا خودتو بزنی به شنیدن اصلا،چی ازت کم میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل نمک رو زخمشون نپاشید، گوش شنوا ندارید

خودشون باید درک کنن 

چرا باید بقیه بار روانی حرفای اونا رو به دوش بگیرن 

باید پیش خودشون فکر کنن شاید طرف مقابل من حوصله نداره خودش هزار و یک درد داره چرا منم باید دردهامو بهش بگم

حالا اصلا گوش بدی،یا خودتو بزنی به شنیدن اصلا،چی ازت کم میشه

دوست ندارم 

روان خودمو ذهن خودمو چرا باید درگیر یکی دیگه بکنم 

اون باید شعور داشته باشه مزاحم وقت و روان یکی دیگه بشه

منم خودم مشکل دارم چرا باید برم وقت یکی دیگه رو بگیرم

اتفاقا هست امروز رفتم کافینت طرف داره کارمنو انجام میده یکی اومده هی حرف حرف حرفهرچی میگه خانوم اروم ...

اینکه یک نفر تو محیط عمومی یا محیطی ه نیاز به تمرکز داره بلند بلند حرف میزنه کارش اشتباه و حتی به قول شما بیشعوری باشه

ولی درد و دل کردن نه ........ هر کس یک مدلیه ... شما دوست نداری طرف و رد کن ممکنه یک نفر دیگه گوش شنوا تری داشته باشه یا تحمل بیشتر و یا کمکی بکنه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
دوست ندارم روان خودمو ذهن خودمو چرا باید درگیر یکی دیگه بکنم اون باید شعور داشته باشه مزاحم وقت و رو ...

دوست نداشته باش،

طرف هم اگه شخصیت تلختو میدونست حتی کنارت هم نمینشست.😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودشون باید درک کنن چرا باید بقیه بار روانی حرفای اونا رو به دوش بگیرن باید پیش خودشون فکر کنن شاید ...

چون مثل شما کم هست ،به هرکسی  رسیدن دردودل کردن و طرف هم با دست و دلبازی گوش دادن و مرحم حرفاشون شدن 

دیگه عادت کردن،اینم بدون اونی که میاد باغریبه سفره ی دلشو باز میکنه بدون خیلی تنهاست و دلشو نشکنید

فقط خالق یکتا❤️
اینکه یک نفر تو محیط عمومی یا محیطی ه نیاز به تمرکز داره بلند بلند حرف میزنه کارش اشتباه و حتی به قو ...

وقتی کسی درمقابل شما که داری دردودل میکنی واکنش نمیده یعنی نمیخوام اقا گوش کنم چرا ادامه میده

چرا وقت یه نفر رو میگیره شاید من یا یکی دیگه اون لحظه واقعا نیاز به تنهایی داریم چرا هم وطن من درک نداره اینو و خودخواهانه فقط به فکر خودشه

دوست نداشته باش،طرف هم اگه شخصیت تلختو میدونست حتی کنارت هم نمینشست.😐

افراد بی درک و واقعا نفهم تو جامعه مث شما زیاده 

چون روح و روان خودمو دوست دارم شدم تلخ 

حتما شماهم از اون دست ادمایی هستی که وقتی کنار یکی میشینی شروع میکنی به ور ور کردن یه ادم خودخواه