2777
2789

راسته اگه مستمر 20 بدن نهایی هم3/5 بگیری 

قبولی؟؟؟؟ 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه باید هفت بگیری

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

با تک ماده آره

نه جای تک ماده ندارم 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

نهایی دوازدهم یا دهم؟

12

سلام جانا برای رشته های مختلف شرایط نمره فرق داره مثلا رشته های فنی برای درسهای تخصصی حداقل نمره قبولی دروس نهائی ۱۲ هست

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

تو مدرسه بزرگسالان رو بله اطلاع دارم 

اما نمی‌دونم این مورد تو مدرسه روزانه هم هست یا نه 

اگه حداقل نمره ۳/۵ یا ۴ بگیری با ۳ نمره ای که مدرسه بزرگسالان بهت میده میشه ۷ و میشه تبصره زد و قبول شد

باید میانگین نهایی و مستمرت به ۱۰ برسه

خوب اگه سه و نیم بدن با نمره ۲۰ مستمر ینا رو جمع می‌بندن که میشه ۲۳ و نیم و تقسیم بر دو کنی یشه ۱۶ و خورده‌ای قبولی دیگه آره برای یازدهمه

خیر. 

نهایی ضریب 4 داره. 

نمرهٔ نهایی ضربدر ۴ میشه. بعد با مستمر جمع میشه و تقسیم بر 5. باید حداقل 10 بشه تا قبول بشی. 

با مستمر 20 و نهایی 3/5 نمرهٔ پایانی میشه 8/75 

حالا بستگی به نمرات مستمر و پایانی نوبت دیماه هم داره. 

اگه شرایط تک ماده داشته باشی قبول میشی، در غیر اینصورت می افتی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم.