2777
2789
عنوان

بخاطر کارای شوهرم یکی دوماه یبار باید پتو و فرش بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا درسته .الانم بخاطروسواسی نه کسی خونم میاد نه خودم میرم

خب دیگه تازه الان شاید بچه هات و شوهرت باشن بعدا اونا هم ولت میکنن خودت میمونی و وسواست شاید به بچه هاتم انتقال بدی که بعد اونا هم تو زندگی آسیب میبینن الان شوهر دوست من وسواس دوستم خیلی خسته شده همش میناله

خب دیگه تازه الان شاید بچه هات و شوهرت باشن بعدا اونا هم ولت میکنن خودت میمونی و وسواست شاید به بچه ...

اتفاقا من میخام بچه ام بهداشتی بار بیارم هرچند میترستم با آیت وضعیت بچه دار شم بدتر نابوود شم

خب دیگه تازه الان شاید بچه هات و شوهرت باشن بعدا اونا هم ولت میکنن خودت میمونی و وسواست شاید به بچه ...

بچه ندارم .اره میدونم یه روزی خسته میشه گاهی وقتها توحرفهاش داره میگه 

[QUOTE=365298092]

خودش تنهاس بقیه هم میرن یه وعده و میان دیگه اون چند ساعتو تحمل میکنن😅😅😅 پس زیاد زندگی رو سخت نگیر من تمیزم ولی وسواس نیستم مثلا دسشویی رو دوسه روز یه بار میشورم خونم اصلا روغن جاییش نداره آشغالم نیست ولی بچم وسیله زیاد میریزه در کل ریلکسم

[QUOTE=365298092] خودش تنهاس بقیه هم میرن یه وعده و میان دیگه اون چند ساعتو تحمل میکنن😅😅😅 پس زیاد ...

من رو روغن و این چیزا زیاد حساس نیستم رو دستشویی رفتن و اینا بیشتر حساسم