2777
2789
عنوان

معلمم خیلی به من لطف داره اما رفتار دوستام باعث میشه ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
خب معلم خیلی بیشتر یه شما بها می‌داده چه درس خون باشی چه نه معلم وظیفه اشه با همه یکسان برخورد کنه ح ...

اره گفت بیا جای من بشین از بقیه درس بپرس و تدریس کن

خودمم شوکه شدم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید خوشحال باشی که حرصی شدن😌هر وقت گفتن چیزی بخند بگو به کوری چشم حسودا یا کسی جلو شمارو نگر ...

والا نمیدونم چشونههه

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

عزیزم چه معلمتون شد چه نشد اصلا و ابدا واکنشی نشون نده به حرفا و مسخره بازیای همکلاسیات تو درست رو ب ...

باشه پس میزارم بیشتر حسادت کنن😂

باشه پس میزارم بیشتر حسادت کنن😂

دقیقا کار خوبی میکنی تو این دوازده سال که درس میخونی و مدرسه میری هممون معلمایی داشتیم که باهامون لج بودن و اذیتمون میکردن حالا از این فرصت لذت ببر 

دقیقا کار خوبی میکنی تو این دوازده سال که درس میخونی و مدرسه میری هممون معلمایی داشتیم که باهامون لج ...

راس میگیی😁

حالا من شانسم امسال این ک رفت

معلم جامعه کلا رفت

معلم فنون عوض شد ، معلم فنون جدیده هم دوسم داره البته

فقط تاریخه مونده برام🥲😍😂

به معلمت میگفتی خوشت اومده نه خوشت اومده خفشو خوشت اومده😂

😂😂😂