2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردی بخوره تو سرش عوضش پروسه خودتو عوض کن فردا بهش بگو نوبت ارایشگاه دارم پنج تومن بزن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اشتباه کردی کم خرج بودی تغییررویه بده یعنی چی مانتووشال 3سال قبلومیپوشی کاش دم دستم بودی😡😡

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

خوب خودت اونقد خرج‌نکردی ک بهش یاد دادی و عادتش دادی ک پول نیازت نیس😒اخه زن حسابی ادم حقوق شوهرش ۷۵ تومن باشه پالتورو سه سال میپوشه یا شالو؟؟والا حقوق ما زیاد نیس مستاجرم هسیم ولللی از هیچی کم نمیزارم واس خودم پس انداز بجا احترام و ارزش واس خودم بجا 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

خب خودت بهش یه جورایی فهموندی نیاز نداری و اون فکر می‌کنه نیازت در همین حده. وقتی حقوقش هشتاد میلیونه شما ده تومن پونزده تومنم ماهی خرج کنی چیزی ازش کم نمیشه به جاش یادش میاد مسئولیتی تو خونه داره که برای یه سری نیازاش هزینه داره وقتی خودت مدام پس انداز کردی و خرج خودت نکردی خب اونم فکر می‌کنه در همین حد نیاز داری 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بعد شوهر من کل پولش ی تومان بود.دیشب دو ساعت منو چرخوند میگفت مانتو بگیر.من هی بهونه خوشم نمیاد از ا ...

عزیزم چقد خوبی تو...ان شاالله رزق و روزیتون زیاد بشه 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ