بستگی به ذائقه داره یکی شیرین میخوره یکی ترش من خودم ترش وشیرین درست میکنم
من برا خاصیتش همیشه با چند مغز میگم مغز گردو و بادام و پسته رو اسیاب میکنم در حدی که روغنش دربیاد یکم
ی پیاز رنده میکنم تفت میدم خیلی کم زردچوبه میریزم وبعد مغز آسیاب شده میریزم یکم تفت میدم خیلی باید مواطب باشی چون زود ته میگیره ومیسوزه و بعدش چنتا لیوان آب میریزم این خورش نباید آبکی باشه در حدود 6 یا هفت لیوان
بعد درشو میزارم یکساعت بعد حدود دوتا قاشق رب انار میزنم یا سه تا بستگی داره چقد بخوای ترش باشه رب انارتم ترش باشه بهتره
درشو میزارم بعد گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده ک یکم ابشو گرفتم و یکم زردچوبه و زعفرون وفلفل سیاه وی کوچولو نمک میزنم به گوشت چرخ شده وخوب ورز میدم بعدم اندازه ی گردو یا کوچیکتر برمیدارم گرد میکنم
گوشت های قلقلی رو میزارم تو ماهیتابه خودش روغن میندازه ویکم سرخ میشه درشو میذارم ولی نمیزارم بسوزه
بعدم گوشت قلقلی رو اصافه میکنم ب خورش
بعد یکم خورش رو میچشی اگه ترشه حدود دوقاشق شکر میریزی(من خودم شیره انگور میریزم برا خاصیتش)
دیگ بستگی داره شیرین بخوای ترش بخوای یا ترش وشیرین و بسته ب ذائقه ات یا رب انار بیشتر ویا شکر وشیره بیشتر میریزی
فقط هر وقت شکر ریختی نیم ساعت بعدش بچش چون همون لحطه اثر نمیزاره
فسنجون با مرغ (مثل مراحل بالاس فقط بجای گوشت قلقلی مرغهاتو اندازه جوجه خرد میکنی یا هرجوری دوس داشتی بعد میذاری توماهتابه و زردچوبه وفلفل دلمه وپیاز وفلفل سیاه میریزی روش یکم آب ویکم روغن میریزی تا بپزه فقط مواطب باش زود میسوزه و وقتی پخت ویکم سرخ کردی میریزی تو فسنجون)
دست آخرم برا رنگ ومزه بهتر یکم زعفرون دم کرده بریز
میتونی اواسط پخت ی چنتا یخ بندازی توش شوک میده بهش خیلی روغن پس میده خورشتت
و باید هم بزنی ومواطب باشی چون مغز داره خورشت ته نگیره اگه سفت بود آب سرد بریز اینجوری هم بهش شوک وارد میشه وجا افتاده میش