2777
2789
عنوان

پاگشا جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مهمان داشتم قورمه سبزی مرغ سرخ شده پلو سالاد دوغ نوشابه سبزی ترشی دسر ژله اینارو درست کردم 😘

خیلی خوبه من عاشق این ترکیب قرمه ومرغ 

ولی چون این هفته مادرشوهرم اینا دعوتن میخوام این ترکیب بزارم 

هفته بعد جاری و مادرشوهرم دعوتن باز میخوام فسنجون بزارم ومرغ

چطوری درست میشه؟ راحته؟ اگه دستورش بلدی بگو برام ک خوشمزه بشه

لایه پایین خامه و شیر و ژلاتین و شکر و وانیل و یکم ژله که با ابجوش قاطی کردی لایه دوم ژله و میوه اینجوری لایه پایین یکم کمرنگتره خیلی قشنگ میشه

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

سعی کن تنها نمونی و بیشتر تو جمع باشی مخصوصا جمع دوستان منم تجربه شو داشتم و با جمع درمانی خوب شدم ع ...

بله عزیزم خیلی تاثیر داره

من کلا قبلا رابطم با هیچکسی خوب نبود اصلا جایی نمیرفتم ولی ی دفعه ب خودم اومدم و تقریبا از دوهفته پیش تا الان 5 تا مهمونی رفتم

خیلی خوبه من عاشق این ترکیب قرمه ومرغ ولی چون این هفته مادرشوهرم اینا دعوتن میخوام این ترکیب بزارم ه ...

ترکیب شما هم عالیه 😍

خیلی خوبه که دو نوع غذا میذارید 😘

مثلا من فسنجون خور نیستم برم جایی فسنجون باشه گشنه میمونم😅

مهمان شما بودم پلو مرغ میخوردم😋😁

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

ترکیب شما هم عالیه 😍خیلی خوبه که دو نوع غذا میذارید 😘مثلا من فسنجون خور نیستم برم جایی فسنجون باشه ...

قربونت گلم

البته من خودم عاشق فسنجون با مرغم و خیلی خوب درستش میکنم ولی با گوشت قلقلی مجلسی تره و شاید همه پسندتر باشه و چون میخوام مرغم بذارم دیگ. فسنجون با گوشت قلقلی میذارم 

قربونت گلمالبته من خودم عاشق فسنجون با مرغم و خیلی خوب درستش میکنم ولی با گوشت قلقلی مجلسی تره و شای ...

باورت میشه تا به حال فسنجون نخوردممم؟☹️
اگه دوست داشتی و وقتشو داری دستورشو بهم بده ببینم چطور درست میشه
شیرینه ؟👀

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

باورت میشه تا به حال فسنجون نخوردممم؟☹️اگه دوست داشتی و وقتشو داری دستورشو بهم بده ببینم چطور درست م ...

بستگی به ذائقه داره یکی شیرین میخوره یکی ترش من خودم ترش وشیرین درست میکنم 

من برا خاصیتش همیشه با چند مغز میگم مغز گردو و بادام و پسته رو اسیاب میکنم در حدی که روغنش دربیاد یکم 

ی پیاز رنده میکنم تفت میدم خیلی کم زردچوبه میریزم وبعد مغز آسیاب شده میریزم یکم تفت میدم خیلی باید مواطب باشی چون زود ته میگیره ومیسوزه و بعدش چنتا لیوان آب میریزم این خورش نباید آبکی باشه در حدود 6 یا هفت لیوان 

بعد درشو میزارم یکساعت بعد حدود دوتا قاشق رب انار میزنم یا سه تا بستگی داره چقد بخوای ترش باشه رب انارتم ترش باشه بهتره

درشو میزارم بعد گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده ک یکم ابشو گرفتم و یکم زردچوبه و زعفرون وفلفل سیاه وی کوچولو نمک میزنم به گوشت چرخ شده وخوب ورز میدم بعدم اندازه ی گردو یا کوچیکتر برمیدارم گرد میکنم 

گوشت های قلقلی رو میزارم تو ماهیتابه خودش روغن میندازه ویکم سرخ میشه درشو میذارم ولی نمیزارم بسوزه 

بعدم گوشت قلقلی رو اصافه میکنم ب خورش 

بعد یکم خورش رو میچشی اگه ترشه حدود دوقاشق شکر میریزی(من خودم شیره انگور میریزم برا خاصیتش) 

دیگ بستگی داره شیرین بخوای ترش بخوای یا ترش وشیرین و بسته ب ذائقه ات یا رب انار بیشتر ویا شکر وشیره بیشتر میریزی

فقط هر وقت شکر ریختی نیم ساعت بعدش بچش چون همون لحطه اثر نمیزاره 

فسنجون با مرغ (مثل مراحل بالاس فقط بجای گوشت قلقلی مرغهاتو اندازه جوجه خرد میکنی یا هرجوری دوس داشتی بعد میذاری توماهتابه  و زردچوبه وفلفل دلمه وپیاز وفلفل سیاه می‌ریزی روش یکم آب ویکم روغن می‌ریزی تا بپزه فقط مواطب باش زود میسوزه و وقتی پخت ویکم سرخ کردی می‌ریزی تو فسنجون) 

دست آخرم برا رنگ ومزه بهتر یکم زعفرون دم کرده بریز 

میتونی اواسط پخت ی چنتا یخ بندازی توش شوک میده بهش خیلی روغن پس میده خورشتت

و باید هم بزنی  ومواطب باشی چون مغز داره خورشت ته نگیره اگه سفت بود آب سرد بریز اینجوری هم بهش شوک وارد میشه وجا افتاده میش

بستگی به ذائقه داره یکی شیرین میخوره یکی ترش من خودم ترش وشیرین درست میکنم من برا خاصیتش همیشه با چن ...

عالی توضیح دادی 😍😍😍

منم ترش و شیرین دوست دارم

یه بار امتحان میکنم ببینم چطور میشه😘

ممنونم که وقت گذاشتی ❤️

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋