2777
2789
بخدا برا من چهارساله یه شاخه گل هم نگرفته اگر بگیره تعجب میکنم

خودت برای خودت بخر که یاد بگیره .امروز برو ی شاخه گل برای خودت بخر حتما

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس وضعیت شما از منم بدتره

نه دیگه من عادت کردم بخاطر به شاخه گل و یا یه روزت مبارک خودم و نی نی مو ناراحت نمیکنم انشاالله بچم بدنیا بیاد سالم باشه بزرگ بشه بهم روز مادرو تبریک میگه قطعا

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خودتون رو مقایسه نکنین با بقیه

مهم اینه در طول سال واستون خرید میکنه یا پولش رو میده 

همونا رو بزارید رو حساب کادو 

اگه ارامشتون واستون مهمه لذت ببرید از اینکه دارید مادری یا همسری میکنید 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خب کادو هم نمک زندگیه البته شکرش

اون دعوا نبود مگه😂 کادو خوبه ولی شاید جای دیگه داره برات جبران میکنه😂 من به شخصه از خرید گل خوشم نمیاد حیفه😂 ولی حاضرم ۱۰برابر پول گل خرج کنم جای دیگه

کاربر آقا
نمیفهمم چرا اینا زن‌‌ میگیرن

من قبلا میگرفتم براش کادو ولی دیگه وقتی من براش مهم نباشم اونم نیست چند روز پیش تولدش بود حتی تبریک نگفتم 😅

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خودتون رو مقایسه نکنین با بقیهمهم اینه در طول سال واستون خرید میکنه یا پولش رو میده همونا رو بزارید ...

اخه تا حالا بدون اینکه من مثلا چیزی بخوام خودش یهویی نخریده برام خیلی دوس دارم منم سورپرایز بشم