2777
2789
خب در هر حال بعضی از رفتارارو از پدرشون یاد میگیرن چه ما بخوایم چه نخوایم

بابای من آدم بی احساسی بود ولی ما هممون اخلاقمون به مامانمون رفته 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

نمیدونم شاید دیشب گفت چی میخوای برات بگیرم گفتم نباید که من بگم گفت پس سورپرایزت میکنم آخه چون ازشون ...

خانواده منم دورن اما اونا هم زیاد در بند احساسات نیستن کلاسردن.منتظر باش شاید ی چیز خوب برات فرستاده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده منم دورن اما اونا هم زیاد در بند احساسات نیستن کلاسردن.منتظر باش شاید ی چیز خوب برات فرستاده

ببینیم 😊

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

نمیدونم من چراگل شاخه ای دوست ندارم برعکس بقیه خانما😀😀همیشه گفتم دلم میگیره گلهاپژمرده میشن برام گلدون گل بیارید 😉😉

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بیست ساله ازدواج کردم  نه تاحالا کادوتولد گرفتم که روز زن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یعنی هیچ کس تا حالا کادو نگرفته؟ 😕

نه والا تو این وضع گرونی

دیگه توقع کادو ندارم هم دلم شکستس حتی کادو هم بده خوشحال نمیشم.

کادو از خدا میخام ک مشکلاتم حل بشه همین و بس

لایک نکن خیرشو ببینی