2777
2789
عنوان

کسی تجربه شپش داره

40 بازدید | 5 پست

دخترم ۴سالشه شپش گرفته یکماه پیش بچه یی ک باهاش بازی میکرد بشدت شپش داشت دیگه من فهمیدم نذاشتم بازی کنه 

امروز داشتم سرشو میبستم یه شپش روموهاش دیدم نمیدونین چ حالی شدم انگارماردیدم سریع دوییدم سم عطاریها ک هیچکدوم چیز خاصی نداشتن وهمه روغن زیتون پیشنهادمیدادن😐

منم اومدم خونه سرکه سفیدگرفتم روموهاش تانیم ساعت بدبردم حموم خوب شستم شونه کردم وموهاشوبادقت گشتم شایدباورتون نشه ولی فک کنم یه ۱۵تایی از سرش دراوردم 😭😭😭

یه بچه ۴ماهه هم دارم میترسم اونم بگیره چ خاکی بسرکنم

شپشابی جون شده بودن در اوردم له کردم وانداختم تو چاه تخماشون توسرشه 

ب شوهرم گفتم اومدی از یه عطاری هست داروبگیره باشونه ش

سرکه سفید عالیه.اسفند رو بزار با آب بجوشه ولرم که شد بریز سر بچه مشمابکش چند ساعت بمونه بعد بشور با شونه مخصوص شپش.من برای برادرزادم سرکه و اسفند رو امتحان کردم چن ساله پیش جواب داد .ایشالله که برای شما هم زود ج بده.البتع بعضی سالن های ارایشگاه انجام میدنا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ملافه هاهرروزشسته بشه باآب داغ فرشوبادرجه آخرجاروبرقی بکش وسایلی روکه نمیتونی بشوری مثل عروسک بپیچ تونایلون ۳هفته بمونه بعدبیاربیرون شونه وبرس ضدعفونی بشه شامپووشونه فلزی ازداروخونه بخرشونه حتمابخرچون تخمارومیکشه بیرون بعداستفاده ازمحلول هرروزببرحموم نرم کننده بزن وشونه بکش شونه روازریشه موبکش محلول ضدعفونی براملحفه هاهم دارن موهاشم کوتاه کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بخاطرشما وارد کاربریم شدم. بی ضررترین راه اینه موهاشو حنا بزاری ی شب تاصبح. یا اینکه موهاشو از ته بزن. بخدا این شامپوها دواها خیلی رو مغز و سیستم عصبی تاثیر بدی میزاره. فقط یبار حنا بزار براش شپشا خفه میشن درحد۴.۵ ساعت. بعدش حتی تخمی هم رو سرش بمونه غیرفعال میشه و مرده.خاطرت جمع