2777
2789

کسی اینجوری بوده؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

فلوکستین فقط میخورم یدونه بیست، چهل هم شده بخورم ،یعنی دوتا بخورم هر روز،نه نداشتم لرزش

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پدر من سالهاست داروهای اعصاب مصرف می‌کنه

و الان بشدت تمام بدن و دستش دچار لرزش شده

قبلاً فقط دستاش بود الان کل بدنش 

حتما با دکترت در میون بزار قطعا عوارض داروهاته

شاید دوزش رو کمتر کنه

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
فلوکستین فقط میخورم یدونه بیست، چهل هم شده بخورم ،یعنی دوتا بخورم هر روز،نه نداشتم لرزش

ممنونم

نمیدونم چراداخل بدنم میلرزه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
هروز نه بعضا اینجوری میشدم فلوکستین میخوردم

ممنونم

من داخل بدنم میلرزه دراز میکشم یامییشینم

عزیزم پدر من سالهاست داروهای اعصاب مصرف می‌کنهو الان بشدت تمام بدن و دستش دچار لرزش شدهقبلاً فقط دست ...

ممنونم

تازه بهم این داروهارو داده

والا چی بکم گفت بخور یک ماه بعد بیا

امیدوارم پدرتون زودتر لرزششون قطع شه

شوهر من تا وقتی قرص می‌خورد این ارزش‌ها هم وجود داشت

قرصا واقعا تاثیری روی بهبودی حالشون داشت؟

بله خیلی ،اما راستش قرص اعصاب اثر خیلی بدی روی کبد داره کبد رو به شدت چرب می کنه

ممنون دوست خوبم

منم تازه یه هفته هم نیست شروع کردم

امیدوارم خوب شم