2777
2789
عنوان

مواظب باشید در دام شرکتهای هرمی نیفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست
اگه با گرفتن ورودی از جانب شما بهتون پورسانت میده بله احتمالش بالاست .من تو ترینوست پولمو از دست داد ...

طلاسی نمیدونم ولی میلی وطلاین یه پورسانت کوچیک برای دعوت کننده میده یعنی واس هر دو طرف میده

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

طلاسی نمیدونم ولی میلی وطلاین یه پورسانت کوچیک برای دعوت کننده میده یعنی واس هر دو طرف میده

اگه مث نوبیتکس باشه و‌پورسانتش کمه نه مثل اونا نی ،ترینوست و آی سی بی دم از سودهای بالا میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مث نوبیتکس باشه و‌پورسانتش کمه نه مثل اونا نی ،ترینوست و آی سی بی دم از سودهای بالا میزنن

نه پورسانتشدر حد۱۵ و۲۵  واس هرنفر اونقدر نیست من فکر کردم مثل ب لو بانک و ویپاد میخواد مشتری جذب کنه. چون اونا هم همین کار رو کردن ولی آمدم تو این تاپیک واقعا دودل شدم آخه میخواستم در حد یک تومن طلا بخرم ازش اونقدر پول ندارم برم بیرون از طلا فروشی لگیرم

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

نه پورسانتشدر حد۱۵ و۲۵ واس هرنفر اونقدر نیست من فکر کردم مثل ب لو بانک و ویپاد میخواد مشتری جذب کنه ...

فک کنم مجوز داشته باشه ،سایتش اینماد داشته باشه و اینکه اپی که مدیرش و محل کارش مشخص باشه زیاذ جای نگرانی نداره ،بازم تحقیق کنید