2777
2789
عنوان

بخشيدن خيانت

68 بازدید | 12 پست

خيانت پارتنرمو بخشيدم با اصرارهاش و اظهار پشيموني 

ولي فقط ٤٠روز تونستيم باهم باشيم بعدش ميگفت همش به من تيكه ميندازي و شك داري 

وقتي شك ميكردم بهش برميخورد انگار كاري نكرده قبلا ميگفت فراموش كن ديگه دركم نميكرد

الان مشكل من بودم ك غر ميزدم؟ اونم نه هميشه گاهي ك چيزي ميديدم حالم بد ميشد

نه مشکل تو نبودی ، اگه تو خیانت میکردی اصلا جوابتم میداد ؟؟؟؟ نمیفهمم یه سریا چرا اینجوری ان میگن من خر گوهی خوردم تو باید فراموش کنی ، یکی بکش زیرش پرتش کن بیرون بابا ، همین مونده ادم تو این گرفتاریا غصه ی یه ادم دوزاری و خیانت کارو بخوره ، حداقل ناراحت یه ادم جسابی شو نه اینکه غصه ی اینو بخوری ، غلط کرده حس بد داده بهت عوضی آش و لاش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بخشیدی دیگه نباید هربار بهش یادآوری کنی البته این رفتار منطیقه؛ ولی متاسفانه گاهی آدم دست خودش نیست و نمیتونه خیلی زود مثل آدم قبل بشه 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نه مشکل تو نبودی ، اگه تو خیانت میکردی اصلا جوابتم میداد ؟؟؟؟ نمیفهمم یه سریا چرا اینجوری ان میگن من ...

خيلي جالبه بعد از بخشيدن اون منو طرد كرد گفت تو بي احترامي ميكني به من 

خيلي جالبه بعد از بخشيدن اون منو طرد كرد گفت تو بي احترامي ميكني به من

بگو بیا برو بابا بزار باد بیاد ، خیانتکار عوضی ، به ادم خیانتکار فرصت بدی سوارت میشه 

اگر بخشیدی دیگه نباید هربار بهش یادآوری کنی البته این رفتار منطیقه؛ ولی متاسفانه گاهی آدم دست خودش ن ...

اره واقعا دست خود ادم نيست برگشتنم اشتباه بود دست و پا زدن براي اعتماد كردن هم اشتباه بود من شدم ادم بده ك گير ميده و غر ميزنه

اره واقعا دست خود ادم نيست برگشتنم اشتباه بود دست و پا زدن براي اعتماد كردن هم اشتباه بود من شدم ادم ...

اشکالی نداره خودتو سرزنش نکن اونم دست پیش میگیره

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
بگو بیا برو بابا بزار باد بیاد ، خیانتکار عوضی ، به ادم خیانتکار فرصت بدی سوارت میشه

دقيقا انقد اومد گريه كرد من خودمو ميكشم فلان بعد ك بخشيدم هار شد

دقيقا انقد اومد گريه كرد من خودمو ميكشم فلان بعد ك بخشيدم هار شد

اصلا خیانت جیزی نیست ک ادم بخواد ببخشه ، یه خطای کوچیک نیست کسی ک خیانت میکنه یعنی تورو هیچی حساب نکرده و هیچ جایگاهی تو زندگیش نداشتی ، چیو باید ببخشی ؟؟ جای بخشش نداره فقط باید رها کرد