2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستگاه ای یودی تورحمت مگه داری؟تنبلی خفیف داری پایینم نیس گلم دوتافولیکول ب قطر ۱۶ داری ک میتونی باد ...

اره آیودی دارم از وقتی این آیودی رو گزاشتم این همه اتفاق برام افتاده😒

پس من برگردم پیشش بگم که همش پریودم یا دکتر دیگه برم

پاپ اسمیر هم میتونی بخونی؟

دستگاه ای یودی تورحمت مگه داری؟تنبلی خفیف داری پایینم نیس گلم دوتافولیکول ب قطر ۱۶ داری ک میتونی باد ...

خیلی نگرانم ضخامت رحم خطرناک نیست؟😢 چرا ال دی داده وقتی بیشترش میکنه

اره آیودی دارم از وقتی این آیودی رو گزاشتم این همه اتفاق برام افتاده😒پس من برگردم پیشش بگم که همش پ ...

ن پاپ اسمیر نمیتونم ولی شمامشکل مهمتو فعلا درمان کن ای یودی میگن خیلی مشکلات ب همراه داره 

ببین اصلاح سبک شروع کن برای تنبلیت داروی هورمونی نخور ک پرمومیشه صورتت واینه ک فولیکولت ۱۶هست یعنی تا۱۸ ۱۹ راهی نداری ک برسونیش با چرب کردن شکمت وزیرشکمت درروز ده دیقه و ۵دیقه ام کمرت وهرروز رازیانه بخور دمتوششو وعرق بومادران بخور باعث میشن مشکلت حل بشه تنبلیت بره برای ضخامتت ک بالاس باید حتماداروبخوری نخوری خطرناکه

ن پاپ اسمیر نمیتونم ولی شمامشکل مهمتو فعلا درمان کن ای یودی میگن خیلی مشکلات ب همراه داره ببین اصلاح ...

باشه عزیزم ممنون من باید پاپ اسمیرمو ببرم نشونش بدم بهش میگم برای ضخامت دارو بهم نمیدی اگه دیدم دکتر خوبی نیست عوضش میکنم