2777
2789
عنوان

واقعا ذهن زنا آدمو رو روانی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه چه ربطی داره؟

ربطش اینه که چون مجرده نیش مادرشوهرنخورده که بدونه۴۰سال که سهله تاابدجاش خوب نمیشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

منم باردارم حالمم ب شدت بد

هر وقت مادرم میاد مثلا حالمو خوب کنه از خاطرات بد و دردایی ک کشید سر بارداریاش و مادرشوهرش چ بلاهایی سرش اورد میگه

خدا شاهده بیشتر از ۵۰ بار برام تعریفشون کرده

هر وقت میخواد بگه میگم اره اینو برام گفتی میگه خب اره باز از اول با جزییات میگه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
آخه طرف مردهحتی استخونش هم پوسیدهچه طوری تنبیه اش کنیم ما

ببینید مادرتون حق داره

ولی تکرار نداومش نیاز به درمان داره

یا بهتره لگم که باید مواردی پیش بیاد ک ذهنش به قدیم کشیده نشه!

با مردن افراد اعمالشون و آثارش از بین نمیره

دقیقا مثل لعنت کردن شمر بعداز ۱۴۰۰ سال ...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

دوستان دقت کنید که این بنده خدا حق داره

ما از بیرون میبینیم

کسی ک توی یک خونه مداوم یکی از قدیم و بدی های گذشته بگه، به مرور روح اطرافیان رو آسیب میزنه و آستانه صبرشون رو کم میکنه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اون مارو به هزار زحمت بزرگ کردن ،حالا یه غر هم بزنن ،البته الان میگم ،موقعییکه منم سرریز میشم اون لح ...

من بدم میاد 

اصلا هم همیجوره برام قابل قبول نیست 

برامم مهم نیست به هزار زحمت بزرگم کرده 

توانشو نداشت به دنیا نمیاورد 

ما آسیایی ها پدر و مادر و کلا بزرگترا زیاد حد برامون مقدس سازی شدن 

در حالی واقعا اینطور نیست