2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان گفتی گرید ۴؟؟؟احتمال میدم دیر متوجه شدین چون وارد مرحله متاستاز شده و خیلی خطرناک شده گلم

بله ولی دکتر گفتن هنوز متاستاز نکرده ولی درست میگید دیر فهمیدیم البته که مامان من درد داشت ولی بهش میگفتم برو دکتر نمی‌رفت تقریبا یک سال همینجوری بود که چند ماه پیش واقعا نزاشتم انقدر مقاومت کنه و مجبورش کردم بره و بازم دکترا گفتن دیر اومدید ولی بازم اشکال نداره 

ببین من اصلن نمیخام بهت دلگرمی بدم

یا الکی امیدوارت کنم

ولی مطمن باش خوب میشن 

طبق تجربه هایی که دارم

روغن ریتون اصل طارم پیدا کنید قاطی نداشته باشه

گوشت گوسفندی (یخی نباشه تازه باشه)

قشنگ بپز بخای بیا خصوصی دستور هرچیو خواستی میفرستم

تا توی تلگرام برات وویس میدم

خودت برای مادرت درست کن خودش نمیتونه‌درست کنه

بله ولی دکتر گفتن هنوز متاستاز نکرده ولی درست میگید دیر فهمیدیم البته که مامان من درد داشت ولی بهش م ...

خب خداراشکر واقعا متاستاز نکرده چون اگه متاستاز می‌کرد عملا کار خیلی سخت بود ولی الان احتمال درمان هست

ببین من اصلن نمیخام بهت دلگرمی بدمیا الکی امیدوارت کنمولی مطمن باش خوب میشن طبق تجربه هایی که دارمرو ...

حتما همه ی این کارا رو میکنم امتحانای دانشگاه هم هست دارم همه رو باهم هندل میکنم ولی مهم نیست فقط حال مامانم خوب شه 😭❤🥺