2777
2789
عنوان

دوستان میشه بی بی چک مو ببینید و نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست
واااای خوش به حالتونامیدوارم برای من هم مثل شما دوقلو باشه 😍😍❤️❤️

عزیزم مبارکه 

منم اقدام هستم و آزمایش شوهرم خوب نبود اتفاقا منم دو سه روز مونده به موعدم 

میشه بپرسم علایمتون چیه؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید زمان اقدام هات چطور بود؟ 

اخه من حس میکنم خیلی زوده و بی بی نشون نمیده

علایمی هم ندارم و فکر نمیکنم این ماه هم خبری شده باشه😔

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
عزیزم مبارکه منم اقدام هستم و آزمایش شوهرم خوب نبود اتفاقا منم دو سه روز مونده به موعدم میشه بپرسم ع ...

من هیچ علائمی حقیقتش ندارم،برای همین هم باورم نمیشه

اما روز ۲۴ و ۲۵ سیکلم لکه خفیف داشتم که تحقیق کردم، نوشته شده بود لک لانه گزینی هست، همون روز یک مقدار درد  داشتم توی قسمت کمرم،خسته بودم و مدام میخوابیدم

من هیچ علائمی حقیقتش ندارم،برای همین هم باورم نمیشهاما روز ۲۴ و ۲۵ سیکلم لکه خفیف داشتم که تحقیق کرد ...

عزیزم🥹

مثبته دیگه باورت بشه ،صبر کن به روز بعد موعدت برو ازمایش

از لک لانه گزینی چند روز میگذره؟

ببخشید زمان اقدام هات چطور بود؟ اخه من حس میکنم خیلی زوده و بی بی نشون نمیدهعلایمی هم ندارم و فکر نم ...

من سیکلم ۳۰ تا ۳۲ روز هست

روزهای اقدامم ۹، ۱۱، ۱۳، ۱۵، ۱۶، ۲۰ و ۲۲ بود

همسرم از مرداد ماه اسپریژن، ویتامین e, سلن پلاس، ویتامین d، زینک پلاس استفاده می کردند, ماه آخر به جای اسپریژن بلومکس استفاده کرد

خودمم ویتامین e, فولیک اسید، ویتامین دی استفاده کردم

ماه آخر لترزول و متفورمین استفاده کردم که خداروشکر اگر قسمت باشه، نتیجه گرفتم

من 5 روز بعد از موعدم ازمایش دادم الان 6 هفته ام دیروز رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود😍😍

چقدر عالی، امیدوارم به سلامت نی نی و بغل بگیری عزیزم و همه چیز توی این ۸ ماه باقی مانده براتون عالی پیش بره

عزیزم مبارکه منم اقدام هستم و آزمایش شوهرم خوب نبود اتفاقا منم دو سه روز مونده به موعدم میشه بپرسم ع ...

راستی یکی دیگه از علائمم سردرد به شدت وحشتناک توی روز ۲۴ و ۲۵ سیکلم بود به قدری که نمیتونستم اصلا دردشو تحمل کنم و قرص استامینیوفن خوردم