2777
2789
عنوان

تاپیک زدم شوهرم باهام مثل پرنسس رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
گلم منم نگفتم خیلی بالا ام ، واقعیت جامعه مون همینه ، خیلیا سطح دیدگاهشون به دنیا خیلی پایینه جون خی ...

میدونم عزیزم اما اینکه از راه برسی وطرف استارتر رو بگیری وکاربرایی که باهاش موافق نبودن رو بکوبی اصلا درست نیست اتفاقا من تاپیک قبلشون رو دیدم وکاربرای مخالفشون روچندساله تاحدودی شناخت دارم که تحصیلکرده وشاغلن واصلامصداق اون توصیفات شمانیستن اوناکاربرا قدیمی هستن وکاملا با جوسایت آشنا باید بنارو براین بذاریم که احتمالا متوجه ی تناقض یاموردی شدن که استارتر رو نقد کردن نه از راه برسیم وبگیم اونا لول پایینن( دیگه توصیفاتتون درمورد چادری وپایین شهر) بماند.موفق باشین

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
میدونم عزیزم اما اینکه از راه برسی وطرف استارتر رو بگیری وکاربرایی که باهاش موافق نبودن رو بکوبی اصل ...

تناقض رو هم میشه دلیلش رو از طرف پرسید نه اینکه بتوپی بهش 

منم طبق گفته های استارتر گفتم 

و اینکه خودم چندساله اینجام و جو اینجا رو خیلی خوب میشناسم و میدونم چه افرادی اینجا هستن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم عزیزم اما اینکه از راه برسی وطرف استارتر رو بگیری وکاربرایی که باهاش موافق نبودن رو بکوبی اصل ...

عزیزم کم کم بقیه دوستانم متوجه داستانهافانتزی تخیلی بعضی کاربرامیشن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
تاپیک قبل رو خوندم نظرتون رو خوندم گفتم تگ کنم این تاپیک رو ببینین

رفتم تایپک خوندم  ممنون عزیزم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
گلم اینجا خیلی آدمای سطح پایینی داره چه نظر مالی ، چه فرهنگی، بیشتر از اون چادری های پایین شهرن خود ...

عزیزم الان چه ربطی به چادری بدون داشت 😐

من چادری نیستم ولی خب اصلا حرف قشنگی نزدید

چادری های پایین شهر؟؟