2777
2789
عنوان

مردی ک روم کراشه

70 بازدید | 4 پست

بچها تقریبا ده سال پیش یه پسری همش منو نگاه میکرد فقط نگاه ها نگاه باذوق و شوق

از اون ده سال پیش تا الان هنوزم همون نگاه داره و لبخندم میزنه یه لبخند خیلی کم رنگ خخخ

هیچی نگفته بهم تاحالا ن مزاحمتی ن شماره ای فقط نگاه و لبخند ملیح

الان جفتمون متاهلیم

نمیدونم دلیلش چیه زیادم خوشگل نیستم ک بخواد محو خوشگلیم بشه قیافه م مهمولی رو ب بالا و بامزه س 

بنظرتون فازش چیه

بعضیا همین جوری ان فاز خاصی ندارن یعنی باید بگم مرد هیز بد چشم خیلی زیاد هست 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا همین جوری ان فاز خاصی ندارن یعنی باید بگم مرد هیز بد چشم خیلی زیاد هست

اخه پسر هیزی نیس ک میشناسمش میترسم یه طوری جلو چشمش مسخره باشم ک داره اینطور نگام میکنه خیلی معذب میشم

اخه پسر هیزی نیس ک میشناسمش میترسم یه طوری جلو چشمش مسخره باشم ک داره اینطور نگام میکنه خیلی معذب می ...

نه منظورش مسخره نیست یا هیزه یا کم عقل ک ب مردم زل میزنه 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.