2777
2789
چراکسی نزدیک نیست نگهش داره؟

متاسفانه شهر غریب زندگی میکنم🥲😂

مادر شوهرم اینا هم تا حدودی نزدیک هستن ولی خب 

مثلا جاریم خودش بچه کوچیک داره 

خواهر شوهرم بچه ابتدایی داره 

مادر شوهرمم که اصلا وقت نداره

چند روز اولی احساس میکردم می‌خوام پریود بشم ولی الان دیگه اصلاااا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه شهر غریب زندگی میکنم🥲😂مادر شوهرم اینا هم تا حدودی نزدیک هستن ولی خب مثلا جاریم خودش بچه ک ...

اگه هستی به سقط فکرنکن چون کلاسای دانشگاه همه روزویکسره نیست فوقش برا۲ساعت یکی پیدامیشه نگهش داره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه هستی به سقط فکرنکن چون کلاسای دانشگاه همه روزویکسره نیست فوقش برا۲ساعت یکی پیدامیشه نگهش داره

نه اصلااا تحت هیچ شرایطی سقط نمیکنم حتی اگر کلا نتونم برم 

اتفاقا خیلییی خیلیی زیاد علاقه دارم به بچه 🥲

خودم ۲۰ سالمه 

میگم مثلا ۲۲ میشدم شاید بهتر بود 

ولی خب دیگه چیزیه که شده 😂

نه اصلااا تحت هیچ شرایطی سقط نمیکنم حتی اگر کلا نتونم برم اتفاقا خیلییی خیلیی زیاد علاقه دارم به بچه ...

پس زنگ بزن شوهرت اومدنی یه تست بخره ببینی اون توچه خبره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید