2777
2789

من هیچوقت بهش تبریک هم نگفتم باهرکی مثل خودش

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جعبه شیرینی ک پرینت انگشت وسط هم بذاری روی شیرینی تو جعبه 😂😂

من بودم دق و دلیمو خالی میکردم بعدا هم میگفت به شوهر ک زنت فلان کرده گردن نگیر بگو منکه جلو خودت رفتم شیرینی گرفتم داره الکی میگه مگه قنادی جز شیرینی چی می‌فروشه🤷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

جدای از شوخی ، یچی بهت میگم واقعا ازش جواب میگیری با سیاست با مادرشوهر برخورد کن بهش احترام بزار ولی باهاش صمیمی نشو خیلی سرد و رسمی باش ، شوهرت برات همیشه کلاس بزاره و اگه کادویی هم خواستی بدی شوهرت بگه زنک خیلی دل پاک هست پارسال کادو ها رو گرفتی راش ندادی ولی باز امسال برات خرید زنم کینه ای نیست ، خودتو دست بالا بگیر باهاش تماس تلفنی نداشته باش با همسرت ماهی یبار زنگ بزن حالشون رو بپرس همه ی عروسا از سادگی و صمیمیت زیاد ضربه میخورن، البته یسری عروس ها هم هستن دور از جون پرو و پرتوقع و زبون دراز هستن

با خودت چند چندی! من با تاپیکات چیکاردارم تاپیک زدی گفتی پارسال رام نداد کادوهاشو از دستم گرفت درو ر ...

بیشعور که نیستم 

اخه زندگیم داستان داره 

یک سال  و نیم قطع ارتباط بودیم الان اشتی کردیم تقریبا به گه خوردن افتادن و اوضاع نرماله ولی خب ذاتش که عوض نشده....

بعدم بلاخره شوهرمو زاییده برای حفظ زندگیم و شوهرم مجبورم یه جاهایی تحمل کنم یا کارایی که دوست ندارم بکنم بلاخره ننشه تو ذهنش میممونه 

من مث اونا نیستم 

ولی خب تمایلی به خرید کادو هم ندارم خاسم اگه کسی تو شرایط من بوده راهنمایی کنه 

بعه قول شما خودمم مبدونم که دیکه روز مادر واسش کار خاصی نمیکنم 

خدا کمکم کن
جدای از شوخی ، یچی بهت میگم واقعا ازش جواب میگیری با سیاست با مادرشوهر برخورد کن بهش احترام بزار ولی ...

اینو بیشتر هستم چون من شبیه اون بی ذات بخیل و بدجنس و جادوگر نیسم

خدا کمکم کن
اینو بیشتر هستم چون من شبیه اون بی ذات بخیل و بدجنس و جادوگر نیسم

آره مثه هر سال نهر که قدر خوبی رو بدونه ، مثلاً اگه سال های قبل گلی و شیرینی و کادو میبردی امسال فقط یدونه ببر ، بزار بفهمه ، من ۱۰سال به مادر شوهرم احترام گذاشتم و صمیمی بودم دیدم هر روز داره پرووتر میشه دیگه صدای شوهرم درومد ، مادرشوهرم اومد بدگویی شوهرم رو کرد ،چنان جمع کردمش البته با بی محلی ۲سال زنگ نزدم هر دو ماه رفتم خونشون و با خواهر شوهرم گفتم خندیدم ولی به مادر شوهرم محل ندادم و رسمی و خشک برخورد کردم آتیش گرف به شوهرم گله کرده بود شوهرم هم قشنگ جوابشو داده بود گفته بود خودت کردی 

آره مثه هر سال نهر که قدر خوبی رو بدونه ، مثلاً اگه سال های قبل گلی و شیرینی و کادو میبردی امسال فقط ...

منم دارم همین کار میکنم 

رفتیم خونشون شوهرم یه گل خرید خیلی پژمرده بود 

تو دلم راضی بودم هم.ونو بهش بده ولی جلو شوهرم گفتم خوب نیس گلش 

اخه شوهرم به خانواده من خیلی اهمیت میده خدایش اونا هم کاریمون ندارن

حالا من گفتم گل خوب نبوده یکی دیگه بخریم ولی دارم خودمو لعنت میدم که چرا گفتم همون لیاقتش 

به نظرت دیکگ صداشو در نیارم چیزی میش؟شوهرم ناراحت میشه؟

خدا کمکم کن
منم دارم همین کار میکنم رفتیم خونشون شوهرم یه گل خرید خیلی پژمرده بود تو دلم راضی بودم هم.ونو بهش بد ...

ببین چون شوهرت به خانوادت احترام میزاره تو هم سیاست داشته باش یه چیزی بگیر ولی به شوهرت بگو که فقط بخاطر اون داری این کارو می‌کنی نه مادرشوهرت، متاسفانه زن ها وقتی مادر میشن بهشت می‌ره زیر پاشون ولی مادرشوهر میشن مخصوصا اونایی که بد هستن جهنم رو میخرن برا خودشون با کاراشون، خدا به راه راست هدایت کنه هممون رو