2777
2789
عنوان

فکر کن یه پسر هیچی نداره ولی عاشقته

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی براساس تجربه پای هیچ پسری نمون برو ازدواج کن بمونی که چی فردا میگه شرایطشو ندارم از این بهونه ها

ارع نمیدونم چ کنم

از طرفیم تازه 17 سالمه بنظرت واس ازدواج زود نیس؟ بعدا پشیمون نشم

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

من همینکارو کردم بااینکه خیلی دوسش دارم همه چ الان داریم خونه ماشین زمین و ... ولی خیلی سختی کشیدم ا ...

عه ولی خداروشکر ب عشقت رسیدی می ارزه به همه سختیاش:)) همینکه حسرتش نمونده کافیه

ببین تمام چیزایی که گفتی به کنار، کسی که گریه کنه قبلا داشتم انگار میخواست دلسوزی کنم باهاش بمونم.‌البته من دوسش نداشتم. در کل این رفتارا باعث میشه آدم تحت فشار قرار بگیره و نشونه ضعف طرف مقابلته‌. 

بیخیال ازدواج کن عشق تو این دوره وجود نداره پت بزار رو دلت البته اگه خواستگارت آدم خوبیه

خواستگارم ادم خوبیه واقعا همچی داره 

۳ ماهه همش میاد خواستگاری

ولی حسی بهش ندارم اصلا نمیتونم قبولش کنم

ارع نمیدونم چ کنماز طرفیم تازه 17 سالمه بنظرت واس ازدواج زود نیس؟ بعدا پشیمون نشم

با آدم مناسب آدمی که بزاره پیشرفت کنی آدم پخته باعقل و شعور آدمی که خسیس نباشه چشم پاک گذشته خوبی داشته باشه ازدواج کن بعدش بخدا هیچی تو این روابط امروزی نیست پسرا فقط هدفشون از رابطه رفع نیازه آخرم انتخاب مامانشونو میگیرن

عه ولی خداروشکر ب عشقت رسیدی می ارزه به همه سختیاش:)) همینکه حسرتش نمونده کافیه

ولی خب خیلی از لحاظ مالی تحت فشار بودم خیلی اذیت شدم کسی ندید بعد جرات نداری جایی درد و دل کنی خانوادت هم پشتت نیستن میگن میخواستی باهاش ازدواج نکنی و تازه نداریت  رو باید مخفی کنی