2777
2789
عنوان

تبریک نگفت😕😑

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 68 پست
هییی آخه خجالت میکشم نمیتونمحس میکنم خودمو تحمیل کردم بهشاصلا نمیتونم😕😥😭

خجالت نداره که یادمیگیره

منم تمام مناسبتا کادو میگیرم

اگه یکیش یادش بره یاداوری میکنم 

حتی اگه ی شاخه گل

برای همونم خوشحالی میکنم

بعضی وقتا بهم هدیه گرون میده بعضی وقتا گل 

برای همشون ذوق میکنم اونم تشویق میشه😅😅😅

خجالت نداره که یادمیگیرهمنم تمام مناسبتا کادو میگیرماگه یکیش یادش بره یاداوری میکنم حتی اگه ی شاخه گ ...

سعیمو میکنم ولی فک نکنم 😕🥺

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣آخه زشته من نمیتونم اصلا ولش نمیخوام تبریک هم بگهساله پیش اول صبحی زنک زد و تبریک گفت یه شعر خ ...

😂😂😂 

ای جانمممم 

تبریک میگه مطئن باش حالا 

واییی ذوق

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

سوپرایز که فک نکنم چون شیفته شبهولی امیدوارم تبریک بگه😑

ایشالا میگه عزیزم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

هنوزم نگفته😑

ببین اگه هم کلا نگفت فدای سرت 

بعدا ازش گله کن 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ببین اگه هم کلا نگفت فدای سرت بعدا ازش گله کن

😞😞😞😞

بهش زنگ زدم، داشتیم حرف میزدیم، ولی بازم نگفت روزت مبارک گفت مادرم نیستی که بخوام بگم روزت مبارک بعد من گفتم باش خدافظ چون ناراحت شدم، بعد زنگ زد گفت چته اعصاب نداری کسی نمیتونه باهات دو دقیقه حرف بزنه، همه رو از خودت دور میکنی بعد گفتی اگ حرفی نداری قطع کن منم قطع کردم  ، 

ولی تو پیام بهش گفتم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

😞😞😞😞بهش زنگ زدم، داشتیم حرف میزدیم، ولی بازم نگفت روزت مبارک گفت مادرم نیستی که بخوام بگم روزت م ...

وااا 

اخه بهش بگو مادر نیستم 

زنت که هستم!!!!

روز زن هم هست