2777
2789

شب یلدا رفته بودیم اونجا  پدرشوهر خالم گفت مینا خانم( مامانم) خیلی سرسنگینه  بعد رو به زنداییم کرد گفت در عوض پریسا اصلا سرسنگین نیست یه اصطلاحی گفت ما میگیم یونگول(سبک)

الان چجوری سرسنگین باشیم 

به کی میگن سرسنگین به کی میگین سبک؟

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلی نداره سرسنگین باشی ولشون کن

کلا برام سوال شد سر سنگین بودن یعنی چجوری 

وگرنه که من کلا حرفم نمیزنم 😂😂

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

عزیزم معماری میخوری؟

شرایط شغلی چطوریه؟

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

کسی که زیاد بگه و بخنده و با صدای بلند صحبت کنه و بخنده و شوخ باشه میگن سبک کسی هم که اینجوری نباشه و زیاد نیشش باز نباشه میشه سنگین 😁 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بستگی به دیگاه هرکسی داره 

از نظر من سنگین کسیه که با همه گرم نمیگیره

اضافه گویی نمیکنه

متینه و به جا صحبت میکنه 

پوشش و رفتار عجیب غریب هم نداره 

در کل معقول رفتار میکنه

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

یونگل جه اولما😂

خب چطوری اخهه😅

عزیزم معماری میخوری؟شرایط شغلی چطوریه؟

درخواست دوستی بده عزیزم کامل میگم بهت 

درخواست دوستی بده عزیزم کامل میگم بهت

دادم

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
کلا برام سوال شد سر سنگین بودن یعنی چجوری وگرنه که من کلا حرفم نمیزنم 😂😂

خونوک بازی دربیاری دیگه نیشی سبک سر سنگین مودب بشین و پاشو بشی سنگین

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
کسی که زیاد بگه و بخنده و با صدای بلند صحبت کنه و بخنده و شوخ باشه میگن سبک کسی هم که اینجوری نباشه ...

او مای گادددد 😅

الان زتداییم که از مامانم کوچیکتره ۱۰ سال و تو هر جمعی پا میشه کاسه داغ تر از اش میشه سبکه ؟

منیم یونگول آدامنان خوشم گلمز😂🤏🏻

والله دوز دییرسن😂