2777
2789
اخه زندگی من با مرگ فرقی نداره یعنی خدا حق داره منو سرویس کنه ولی من حق ندارم خودمو راحت کنم؟

همه زندگیمون سختی داره هم همه دهن سرویسی دارن فکر نکن تنهایی 

ولی خدا هرچی بیشتر یکی رو دوست داشته باشه بیشتر بهش سختی میده 

امام حسین رودیدی؟؟ 

یا شاید بعضی وقتا ما خودمون شرایط بدون رو رقم می‌زنیم بیش از نیمی از درد هوایی ما داریم نتیجه فرصت هاییه که قبلن از دست دادیم 

اخه زندگی من با مرگ فرقی نداره یعنی خدا حق داره منو سرویس کنه ولی من حق ندارم خودمو راحت کنم؟

اره خودت این حقو نداری .

میدونی چرا؟ 

چون عقل تو نمیتونه اینده خودتو ببینه .

زندگی ما یه کتابه و تو الان فقط یه صفحشو میبینی ،بخاطر همینه که معلوم نیست صفحه بعدی و یا حتی فصل بعدیش چطوریه (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد شما چرا انقدر به کسی که نیاز به کمک داره تهاجمی رفتار میکنی؟

تهاجمی نی کمک یعنی راحل بخای 

نمیخام یکی ی راه خودکشی بهت بگه 

دیروز به ی نفر ی راه دادن اونم رفت خودکشی کرد 

الان کی ضرر میکنه ؟

تهاجمی نی کمک یعنی راحل بخای نمیخام یکی ی راه خودکشی بهت بگه دیروز به ی نفر ی راه دادن اونم رفت خودک ...

عزیزم گلم خواهش میکنم تگ نکن من دارم از صحبتاتون استفاده میکنم وگرنه خودم همه راه حل های مرگ رو بلدم یدیقه صبر کننن 

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
نه گلم تو ام میری میکنی گناهش گردنمه

نه منظورم از حس بعدشه که الان چه حسی داری چرا پشیمون شدی،؟؟؟؟ چیشد پشیمون شدی مگه اتفاق خوبی افتاد یااون لحظه اون دنیارو دیدی؟؟؟

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
نه منظورم از حس بعدشه که الان چه حسی داری چرا پشیمون شدی،؟؟؟؟ چیشد پشیمون شدی مگه اتفاق خوبی افتاد ی ...

یآدم میاد درد شدید داشتم دردی که تاحالا با همه بلاهایی که سرم اومده بود تجربه نکرده بودم 

هیچ کلمه ای نمیتونه اون دردمو توصیف کنه 

با اینکه با تموم وجود میخاستم بمیرم ولی ی حسی درونم بود که به خدا التماس می‌کرد که زنده بمونم و اون درد تموم شه اینقدر پشیمونم که حد نداره 

اون دردو هیچ وقت فراموش نمیکنم و هر وقت برام یاد آوری میشه از حالت عادی زندگی خارج میشم و دچار توهم و جنون میشم

یآدم میاد درد شدید داشتم دردی که تاحالا با همه بلاهایی که سرم اومده بود تجربه نکرده بودم هیچ کلمه ای ...

فقط بخاطر اون درد پشیمون شدی؟ بعدش زندگیت عوض شد بهتر شد یا بدتر توزوخدا اینارو میگی

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.