2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دادم دست نیافتنی هست🥲

71 بازدید | 10 پست

رو یه پسری کراش زدم و خیلی دوسش دارم، از من  خیلی سرتره، کاملا میشناسمش، کلی دخترخاله داره دختر عمه داره و...، میدونم مال من نمیشه ولی بازم دلم راضی نمیشه چیکار کنم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون پرستاره، بدنسازه، باهوش و.. من هیچی ندارم واقعا🫠

خب به جای اینکه رو ویژگی های مثبت ایشون تمرکز کنی 

به فکر رشد و پرورش خودت باش 

حدس میزنم سنت کمه 

الان یهترین موقع برای ساختن خودته 

چندسال بعد اصلا یادت نمیاد از فلانی خوشت میومد و فقط وقتتو تلف کردی براش 

ولی اگه از این وقت برای پرورش خودت استفاده کنی کیسای خیلی بهتری تو اینده داری 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خب به جای اینکه رو ویژگی های مثبت ایشون تمرکز کنی به فکر رشد و پرورش خودت باش حدس میزنم سنت کمه الان ...

اره دوتامون سنمون کمه، تو این سنی که دارم با اینکه سنم کمه خواستگارای زیادی داشتم(قیافم رشیده)  ولی بخاطر این همشون رد کردم دیونه هستم منتظرشم درصورتی که من گاهی اوقات درمورد کنکور باش چت میکنم همین ولی علاقم بهش طوریه که نمیتونم دس ازش بردارم

اره دوتامون سنمون کمه، تو این سنی که دارم با اینکه سنم کمه خواستگارای زیادی داشتم(قیافم رشیده) ولی ...

این نظر منه البته نظرتون محترمه سال کنکور وقت خاستگار و ازدواج نیست 

سنت که بره بالاتر معیارات ، هدفات ، نگرش و همه چیزت تغییر میکنه

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

این نظر منه البته نظرتون محترمه سال کنکور وقت خاستگار و ازدواج نیست سنت که بره بالاتر معیارات ، هدفا ...

من الان ازش انتظار ندارم ولی خب به شدت دوسش دارم، الان چندساله معیارم همینه نمیتونم دس خودم نیس