2777
2789
عنوان

واقعا احتیاج به راهنماییتون دارم

12 بازدید | 2 پست

سلام دوستان.وتقعا احتیاج دارم به صحبتاتون.منو همسرم همو می‌خواستیم...خانوادم مخالف بودن و خلاصه ازدواج کردیم.الان یه بچه 5ساله هم دارم.همسرم بشدت متعصب رو خانوادشه.اصلا مریضه...یه نمونش و میگم..مثلاً رفتیم خونشون من گوشی کار نکنم،خمیازه نکشم،تلفن حرف نزنم،...مثلاً یساری سیزده بدر خانوادش جایی نرفتن اینم گفت پس ما هم باید ناهار بریم خونشون بخوریم بعد بریم بیرون چون اونا جایی نرفتن....واس فامیلاشو خانوادش جونشو میده...چهلم پسر عموی باش یک هفته هم گذشت ریششو نمیزد،با اینکه شاید همو چندبار دیده بودن،بعد دایی جوونا من مرد بعد یک هفته شیش تیغ کرد.مادرش خیلییی پرش میکنه،هربار از اونجا میاد داستان داریم،گوششو پرکرده از حرفهای خاله زنکی.شوهرم شده یه پا خاله زنک.عمش پشت من حرف زده و بگوش من رسیده و من دوست ندارم خونش برم و بعد اون دعوت کرده و چون نرفتم شوهرم باهام قهر می‌کنه...خسیسسسس بشدت.خوشش نمیاد من بیرون برم‌.هربار رفتم اعصابمو خورد می‌کنه.خستم خیلی....الآنم دارم با اشک می‌نویسم.بعد چند سال راضی شده ماهانه یک تومان بده بهم...پول دکتر و ...همه رو با درامد خودم میدم.شرایط طلاق ندارم.

عزیزم شما باید شرایطتو جوری درست کنی ک حالت بهتر بشه اول اینکه حرص خوردنو اشک ریختنو بزاری کنار سعی کنی از در محبت وارد شی ببخشید میگما ولی خرش کنی . برو باشگاه خرش کن پول بده بری مثلا بگو میخام انداممو خوشگلتر کنم برای تو بودم برسم جو خونه رو بخاطر پسرتم ک شده شاد نگه دار ، اگه شد ی کاری پیدا کن پاره وقت برو ی مدتی ذهنت آروم بشه تو خونه هم ک کمتر باشی دیگه نمی‌بینی شوهرت ب مادرش زنگ زد نمیدونم هواشو داش فلان اینا

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.