2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 38 پست
ربطی نداره فرقش اینه تو تا اونا زنده ان برا خودت بی رهن وکرایه زیر خونشی

ولی دردسر و بقیه چیزاش بیشتره 

هی مهمون میاد هی میره 

همش شلوغ وقت سر خاروندن نیس و....... 

خلاصه آسایشی در کار نیست

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
من فقط از این میترسم برم همه فکر میکنن داریم التماسشون میکنیم ک نگه مون دارنمخصوصا خارشوهرام ک مطمئن ...

بزار برات مهم نباشه به خدا همونا از خداشونه بیان زیر اون خونه اینجوری میکنن تا شما نیاید بعدهم تو که بری اونجا مسول اون پیرزن پیرمرد میشین دیگه هر کاری داشته باشن شما انجام میدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار برات مهم نباشه به خدا همونا از خداشونه بیان زیر اون خونه اینجوری میکنن تا شما نیاید بعدهم تو که ...

فقط اینش خوبه ک دیگ خاهرشوهر دوبه هم زنم نیست 

ولی دردسر و بقیه چیزاش بیشتره هی مهمون میاد هی میره همش شلوغ وقت سر خاروندن نیس و....... خلاصه آسایش ...

میفهمم خواهرم هم شرایطش مثل توعه ولی ماشالله الان کلی طلا خریدن چیزی که من مجبورم کرایه هونه بدم اون قرعه کشی میزاره میدش طلا 

میفهمم خواهرم هم شرایطش مثل توعه ولی ماشالله الان کلی طلا خریدن چیزی که من مجبورم کرایه هونه بدم اون ...

ببین یه پارکینگ دارم پنج تا ماشین توش جا میشه. و دو طبقه بزرگگگگ دارن ک الان توش زندگی میکنن دوتا انبار دارن اندازه کل خونه من ک توش زندگی میکنم

حیاط بزرگگگگ

اینا دلمو نرم میکنن ولی نمیدونم زندگی کنارشون برام عذابه

وای دختر مگه دیوانه شدی فرصت از دست نده من به جات دارم دیوانه میشم

بقران دست خودم نیست حس میکنم کوچیک میشم همیشهههه ب خاهرشوهرام گفتم جداییم و فلان الان نمیخام برم ک بگن مگ جدا نبودی!!!