2777
2789
وای نگو بعضی وقتا نگاه می‌کنه گریه می‌کنه منم باهاش گریه میکنم

الان پدرمنم اینجوری شده فقط گریه میکنه زار میزنه میگه دلتنگ میشم امانشو بریده دیگه ۸۵سالشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بتو‌هیچ ربطی نداره اول یاد بگیر چجوری حرف بزن بعد بیا صحبت کن

تاپیک میزنی مردم نظر میدن 

توهینی نکردم بهت که گفتم میتونی اهمیت ندی ب نگاه بد طرف خودش می‌فهمه بیخیال میشه 

میگم متاسفم برای نوه ای مثل تو 

نه مرحم بنده خدایی نه هیچی دیگه 

بابابزرگ منم یه ماه مونده به فوتش زل میزد به ما حتی میگف بیا بشین جلوم فقط نگا نیکرد اینگار میدونس م ...

مادربزرگ عزیز و البته بسیار جوان و زیبا خوش صورت منم بار آخری که بهش گفتم بیا خونم بیشتر بمون

گفت ماهام درد میکنه نمیتونم...بغضش گرفته بود😔

همونجا حس خیلی بدی بهم دست داد

حس کردم رفتنیه

واي چه عالي خدا خيرت بده امروز يه روز عاليه برات كه ميتوني باهش كلي خوش بگذروني . سرتو با محبت اين و ...

بنظر اونقدری بالغ هست که نیاز به این توصیه ها نباشه 

سرتو این ور اون ور کن و تو روش لبخند بزن و... بچه ترببت نمیکنید که😁

مادربزرگ عزیز و البته بسیار جوان و زیبا خوش صورت منم بار آخری که بهش گفتم بیا خونم بیشتر بمونگفت ماه ...

خدارحمتشون کنه...اره روزای اخری اینجوری میشه ادم...الان پدرمم اینحوری شده بدجور گریه وزاری میکنه اصلا کنارش وایسه ادم دق میکنه از حالت وصدای گریش ....

شاید منظور بدی داره

بابا این حرفا چیه ۱۰۶سالشه تو حال خودش نیس ...چیزیم متوحه نمیشه که متطورم داشته باشه