2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی بابات داره زور میگه طلای عروسی ربطی به مهریت نداره و همچنین به بابات خرید عروسی فقط باید بین ...

خودشون از اول گفتن طلاهارو كامل میدن۲۰مثقال بود برا همین اومدن رو۱۵ مثقال

بعدشم گفتن دیگ عروسیم نمیگیریم

خداییش بابام برام کم نزاسته از هرچیزی بهترینش برام بوده

الان میگه خودتو بی عزت کردی

هرچند دلمم برا شوهرم کبابه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
اتفاقا ادم سالم اگر زخمی خورد به هم نوع خودش اگاهی میده تا با جفت پا تو چاه نره.کوتاه اومدن از حق و ...

خوب شوهر نااهل بوده که به همسرش زخم زده

یه نسخه رو برای همه نپیچیم

همسر استاتر مشخصه آدم باشخصیتیه نباید با شوهرایی که حداقل هارو رعایت نکردن مقایسه بشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
خب نمیشه که هم خونه بخره هم عروسی بگیره اگر عروسی میخوای بگیره باید صبر کنی بعدم طلا بعد عروسی چیه؟

نه دیگه اگه خونه بگیره

دیگ عروسی نمیگیرم

طلاهم گفتن نگیر

ولی بابام میگه از خونه بزنه ب نامت

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خوب شوهر نااهل بوده که به همسرش زخم زدهیه نسخه رو برای همه نپیچیمهمسر استاتر مشخصه آدم باشخصیتیه نبا ...

این رو بدونید هیچ کسی مثل خانواده ادم دلسوز تر برای هرکسی پیدا نمیشه.پدر استارتر جدا از حق پدری مطمعنن بهتر از همه خانواده طرف مقابل رو میشناسه.در کل رعایت حق و حقوق زن به زخم و ... ربط نداره بر اساس عدالته

اتفاقا دم باباش گرم ..... من باشم داماد بخواد نه طلا بخره نه سکه مهریه بزنه نه عروسی نه عقدی خودشو و ...

نه مهریه رو ک هس

نامزدمم میگه چون نمیتونه دوری تحمل کنه خونه بگیریم بریم سر زندگیمون

کارشم خداروشک دولتی و رسمیه و پسنداز خوبی داره 

الان میگه پسندازش بجای طلا خونه بگیره

هیچ جا اطراف تهران که خوب باشه نمیشه با زیر دو تومن خونه خرید

عزیزم نزدیگ۴تومن داره

اما اگ بخواد خونه و عروسی بکیره ۳تومن براش میمونه 

نمیتونه خونه نزدیک محل کارش پیدا کنه

اره خانواده داماد ولی بجاش عروسی نگیرمبعدم میگن طلا نگیر بجاش خونه بخریم

خب از خونه شریکت کنه خوبه دیگه ی جشن عقد شیک خصوصی هم بگیر

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نه مهریه رو ک هسنامزدمم میگه چون نمیتونه دوری تحمل کنه خونه بگیریم بریم سر زندگیمونکارشم خداروشک دول ...

قطعا خونه بگیرید بهتره 

ان شاءالله بابات و داییت هم راضی میشن با خوبی و خوشی میرین سر زندگیتون🥰