2777
2789

نکنه فقط بخاطر اونکارا!

بچه ها شوهرم گفت برا مامانش گل خریده کاش نمیگفت دلمو شکست هزار تیکه شد باشه باشه ماهم خدایی داریم

چی میشد من میمردم؟خدایا خسته ام از قوی بودن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

جمله ی عنوان‌تون کاملا نامرتبط بود

الان شما پدرتون رو دوست دارید، چرا ازدواج کردید؟!

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا تو هم چیزی خریده؟ آره واقعا مردا مامانی اند

سال های پیش ک نمیخرید هیچ تبریک هم نمیگفت فقط برا عشقششش مامانش میخرید

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

جمله ی عنوان‌تون کاملا نامرتبط بودالان شما پدرتون رو دوست دارید، چرا ازدواج کردید؟!

حق گفتید

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
جمله ی عنوان‌تون کاملا نامرتبط بودالان شما پدرتون رو دوست دارید، چرا ازدواج کردید؟!

چون من فقط بابامو دوس ندارم که! شوهرمم دوس دارم محبت میکنم. ولی اون گاو فقط ب مامانش محبت میکنه! من شدم کلفتش و ابزار جنسیش!

چون من فقط بابامو دوس ندارم که! شوهرمم دوس دارم محبت میکنم. ولی اون گاو فقط ب مامانش محبت میکنه! من ...

حق میدم بهتون

واقعا سخته

اما خب بشینید باهاش صحبت کنید یا حتی از روانشناس و مشاور صحبت کنید

اما نباید توقع داشته باشید که ایشون به مادرشون محبت نکنه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
چون من فقط بابامو دوس ندارم که! شوهرمم دوس دارم محبت میکنم. ولی اون گاو فقط ب مامانش محبت میکنه! من ...

خب مقصر شوهرته که خوبیهای شما به چشمش نمیاد

ادم از هر کی خوبی و محبت دید باید قدر دان باشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
حق میدم بهتونواقعا سختهاما خب بشینید باهاش صحبت کنید یا حتی از روانشناس و مشاور صحبت کنیداما نباید ت ...

تو نمیدونی من بش یاد دادم ب مامانش محبت کنه قبلش مثل کوه یخ بود باش.بعدم من نمیگم محبت نکنه میگم چرا فقط به اون؟ من اینجا برگ چغندرم؟😭😭😭😭

مامانشه ها کسی که اونو بدنیا اورده متوجهی عزیزم؟تو خودت هم پسردار خواهی شد یه خورده هم از این زاوی ...

نمیگه به مادر محبت نکنه، میگه به زنشم‌‌ محبت کنه. واقعا چیزی از مردا کم میشه به زنشون محبت کنن؟

خب مقصر شوهرته که خوبیهای شما به چشمش نمیادادم از هر کی خوبی و محبت دید باید قدر دان باشه

گمشو بیرون از هرچی مرده متنفرممممم

نمیگه به مادر محبت نکنه، میگه به زنشم‌‌ محبت کنه. واقعا چیزی از مردا کم میشه به زنشون محبت کنن؟

من قلبم شکست😭😭😭 حضرت زهرا جوابشو بده😭😭😭😭

تو نمیدونی من بش یاد دادم ب مامانش محبت کنه قبلش مثل کوه یخ بود باش.بعدم من نمیگم محبت نکنه میگم چرا ...

حق داری ناراحت باشی آدم وقتی ازدواج میکنه اولویت باید همسرش باشه یا حداقل یکم از محبت مادر رو به همسر هم بکنه