2777
2789

من از بچگی همش میگفتم دوتا بچه دارم حتی توی خواب میدیم که ی پسر و ی دختر با فاصله سنی کم دارم.همین طور هم شد الان سومی روباردارم اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم .بارداری های قبلی خیلی خواب بچه می‌دیدم این بار اصلا نه.چرا اینطوره به نظرتون

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای؟ ناخواسته بوده؟ خواب نمیبینی چون بهش فکر نمیکنی کم کم ارتباط میگیری

۱۷.اره خیلی ناخواسته بود با جلوگیری سفت و سخت باردار شدم.خواستم سقط کنم از گناه ترسیدم.اصلا هیچ حسی بهش ندارم

وقتی بچه نداشتم میگفتم‌سه تا میارم به هر کس میگفتم سه تا میگفتن واااای واقعا سه تااااا میخوااااای 😂 ...

خخخخخ خواهر منم می‌گفت شش تا می‌خوام.الان میگه گفتم دومی بزن تو دهنم

خب این حرفارو بذار کنار بیا ب این فکر کن ی بچه سالم دیگ بدنیا بیاری . اگ میخای افسرده نشی این حرفارو ...

اره باید سعی کنم شوهرم همش میگه نه به اون دوتا نه به این یکی

۱۷.اره خیلی ناخواسته بود با جلوگیری سفت و سخت باردار شدم.خواستم سقط کنم از گناه ترسیدم.اصلا هیچ حسی ...

اشکالی نداره حتما خداخواسته و وجودش براتون خوبه انشالله..

برا بچه دار شدن منم دعا کن 🌹

خدا خیلی وقتا چیزی که میخوایم رو نمیده یا برعکسش نمیخوایم و میده هر کسی رو یه جور امتحان میکنه...خیلی ها با نازایی و بعضیا هم مثل شما با بارداری ناخواسته...یه وقت ناشکری نکنی ها خدا تو اوج دوست داشتن یهو ازت میگیرتش