2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 106 پست

من خودم طلاق گرفتم واقعا سخته و اینی ک میگم خیلی مهمه نزار از همون اول کسی اجازه داشته باشه در مورد طلاقت و پروسه طلاق گرفتنت کسی چیزی بپرسه

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم طلاق گرفتم واقعا سخته و اینی ک میگم خیلی مهمه نزار از همون اول کسی اجازه داشته باشه در مورد ...

از چه لحاظ سخت بوده برات عزیزم؟

سخته ولی میدونم که اگه اجازه ندم کسی بپرسه ارامش روانم ببشتر خواهد بود

طلاق گرفته دیدم نزدیکم وارد گرداب شد که بزور خودشو کشید بیرون در حدی که موهاشو نارنجی کرد از ته زد 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بستگی بخ ادمش دار

بعضی خودشون بعد طلاق زانوی غم بغل میکنن و هیچوقن نمیخوان اون خاطرات ول کننن

بعضیا هم بعدش یه مدتی تو فکرن

اما بعدش برنامه ریزی میکنن و تلاش برا پیشرفتشون

آقا محمدرضا
چرا میخای جدا شیایا بعدش احساس تنهایی نمیکنی؟

از لحاظ فکری و سلیقه ای خیلییییی با هم تفاوت داریم . 

مثلا دخترم میگه مامان میشه امروز پیتزا بخوریم میترسم به بابا بگم نگیره میگم باشه بعد میگم امروز از  بیرون اذا بخریم؟ بلا استثنا میگه ابگوشت ،میگم نه چیز دیگه میگه قرمه سبزی میگم هوس پیتزا کردیم ،میگه وای تو اونقد پاستوریزه ای بچه ها رو هم عین خودت کردی همش پیتزا پیتزا میکنی غذای غیر مفید میدی به بچه ها در حالیکه شاید ماهی یبار هم پیتزا نمیخوریم ما ، از لحاظ شیوه تربیت بچه ها فرق داریم ، از لحاظ بلوغ فکری هم فرق داریم .مثلا من زندگی مستقل خودمو دارم اما شوهرم وابسته به مادرشه 

از لحاظ فکری و سلیقه ای خیلییییی با هم تفاوت داریم . مثلا دخترم میگه مامان میشه امروز پیتزا بخوریم م ...

همین؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آره تقریبا.. بی مسئولیتی شوهر سابقم. بددهنی. بی محبتی و خیلی چیزا.. پسرم الان 8 سالشه حضانتش بامنه

خدا رو شکر که حضانتش با توئه .

شوهر من ویژگی های بد نداره اما شیوه زندگیش با من خیلی متفاوته ، یعنی روزی نیست که جر و بحث نباشه بینمون