2777
2789
عنوان

ببینید عذرخواهیم مودبانه بود یا نه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 35 پست
منم شنیدم برای دیسک خیلی خوبهبهم گفتن اگه مرتب برم احتمالش هست درمان بشم...میگن خیلی ارامش بخشه،خودا ...

دقیقا چون از زیرشاخه های یوگاس 

فرم دهیش خیلی بالاس بعد ۴ ۵ ماه خودت متوجه میشی

یه بدنی میسازه برات😎😁کمر باریک شکم پهلو جمععع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا چون از زیرشاخه های یوگاس فرم دهیش خیلی بالاس بعد ۴ ۵ ماه خودت متوجه میشییه بدنی میسازه برات😎� ...

جدی؟واییی من بدنسازیم کار میکنم،تغذیمم سالمه اینا در کنارهم چی بشننن🥹🥹🥹🥹ذوق حردم

بعد ببین بدنسازی اینطوریه که سری فرم میگیری ولی ورزش و بزاری کنار سری بدنت شل میشه 

اما پیلاتس فرم دهیش یه کوچولو زمان بره خب ولی اگه ی مدتم بزاری کنار بدنت نه شل میشه نه فرمشو از دست میده

از عضله های زیر و کوچیک شروع میکنه به شکل گرفتن 

بعد ببین بدنسازی اینطوریه که سری فرم میگیری ولی ورزش و بزاری کنار سری بدنت شل میشه اما پیلاتس فرم ده ...

وای اینجوری که خیلی خوبه

هنوز نرفته عاشقش شدم

تازه همین اولم قراره پیشرفته کارکنم🥹مبتدی تیستم

وای اینجوری که خیلی خوبههنوز نرفته عاشقش شدمتازه همین اولم قراره پیشرفته کارکنم🥹مبتدی تیستم

اره عزیزم سعی کن وزن دمبلایی ک کار میکنی باهاشون از ۲ کیلو دیگه کمتر نباشه 

خیلیی عالیه من دو ساله کار میکنم کات های شکممو دارم الان