2777
2789
نگفتم که هر عملی که تو تاریخ زندگی اهل بیت انجام نشده رو نباید انجام داد! بالاخره به مرور زمان ابزار ...

بله کاملا موافقم 

رااستش از گرافیک این کار خوشم اومد 

ولی نکاتی که دوستان هم گفتن من باب دم دستی شدن درسته

از نظر من هم نوعی بی احترامی هست .

ولی عجب رنگ قشنگ و طرح قشنگی داره 😍😍😍

واسه دکوری گذاشتن خیلی قشنگه

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من این جور چیزا دیگه از اون ور بوم افتادنه و هیچ ربطی به سلیقه نداره وگرنه من دیدم که عکس شهید سلیمانی و حتا روی باز منچ چاپ کردن و این دیگه دوست داشتن نیست افراطه خانم مذهبی

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

میشه توضیح بدین منظورتون اینه که نباید اسم های مذهبی روی وسایل باشه

اسم امامارو معمولا قاب میکنن میزنن دیوار

یه چیز مقدسه

که یا رو مهر مینویسن

یا تابلو

یا دست بند و گردن بندو انگشتر که ایناروهم بدون وضو استفاده نمیکنن

از نظر شرعی نمیدونم ولی منطق من باهاش سازگار نیس

از نظر من هم نوعی بی احترامی هست .ولی عجب رنگ قشنگ و طرح قشنگی داره 😍😍😍واسه دکوری گذاشتن خیلی قشن ...

خوب بخر ولی استفاده نکن 

از کجا میشه خرید ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
روی منچ واقعا افراط هست

چاپ اسم مقدسی مثل فاطمه هم روی فنجان قهوه و دمنوش خوری افراطه

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

چاپ اسم مقدسی مثل فاطمه هم روی فنجان قهوه و دمنوش خوری افراطه

شیطان ازین اسامی وحشت داره 

من خودم چندین با لیوانهایی خریدم که این اسامی روشون بود و باورتون نمیشه هر دفعه چه اتفاقاتی میفتاد که مثلا این ا

لیوان که سفارش داده بودم بدستم نرسه

اشکالی نداره دخترجون 

برای من تاپیک بزن و به من بگو هوچی 

ولی من بهت فحش نمیدم

بجاش از خدا میخوام توی موقعیتی که من رو قراردادی قراربگیری، نه برای اینکه مجازات بشی

برای اینکه بفهمی چرا عصبانی شدم.برای اینکه بفهمی چه حسی داره وقتی با نیت مثبت یه ایده رو مطرح میکنی و با همچین کامنتی که نوشتی روبرو میشی که نمیدونم چرا پاکش کردی، مطمئنم خودتم عصبانی میشدی

درهرصورت تمام شد

منم ازین به بعد سعی میکنم جواب کامنتهایی مثل شما رو ندم تا بحث پیش نیاد

من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم فقط میخواستم همینو بگم 

تمام

@دکتر_مهربون