2777
2789
عنوان

چی هدیه گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 65 پست
یه دونه از این تفاله گیر ها واسه داخل سینک با افتخار هم می‌گفت ۲۲ هزار گرفتم امروز گفتم حداقل بخاطر ...

وااا؟؟داداشش میخواد با زنش بره بیرون یعنی واقعا چطور چنین حرفی میزنه خودت هم زن داری پس زن خودت چی؟؟ عجب

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دونه از این تفاله گیر ها واسه داخل سینک با افتخار هم می‌گفت ۲۲ هزار گرفتم امروز گفتم حداقل بخاطر ...

🙄 ای بابا

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

یه تبریک خشک و خالی بی معنی کادو فکر نکنم بخره دو روز پیش کلی لباس خریده برای فکر نکنم چیزی بخره

این هیچیه🤭🫠

من تبریکم بم نگفت وطبق تجارب گذشته خودم بهش گفتم که بازم روزمو تبریک نگفتی واونم حرفای تکراری  هرساله

یه روز قبل بهش گفتم فردا روز مادره برا مامانت یه چیز بخر

دیشب بش گفتم بازم بم تبریک نگفتی گفتم یادم رفت وبعدش تبریک گفت گفتم نیاز نیست دیگه خودم گفتم

بعد گفت من فک کردم فقط روز مادره🤣😆

بش گفتم دیگه برام مهم نیست عادت کردم و...

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
همیشه تو طول زندگی همین بوده 💔

حتما باهاش جدی صحبت کن واقعاً خیلی سخته عزیزم 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

🤣🤭

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

فعلا که شوهرم رفته بیرون تا بیاد ببینم اصلا چیزی گرفته یا نه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خیلی حرف زدمامسال میشه ۷ سالهرچی میگم بدتر می‌کنه

هعی خدا اره اینطور آدما واقعا درست بشو نیستند عزیزم شما هم دیگ بیخیال شو مثل خودش چون واقعا بخوای گیر بدی بدتر اعصابت خراب میشه 

همیشه تو طول زندگی همین بوده 💔

بش بگو لازم نکرده اونا میرن باهم خوش لگذرونن من برم سرخرشون بشم

خوش بحال جاریم😍🤷‍♀️