2777
2789
دو گفتار فصل اولو بلدم فقط😂😭

ولی از این به بعد سعی کن تو طول ترم هرچی معلم درس میده بخونی 

من یازدهم اینجوری جز بالاترین نمره ها شدم تو زیست 

بعده مدرسه لازم نیس اونقدررررر وقت بزاری در حد ۲۰ دقیقه چیزایی که معلمتون درس داده ی نگاه بکن حتی شده ۱۰ دقیقه فقط از روش بخون ولی بخون 

بعد برای امتحان ها خیلییییییی راحت میشی و زود تمومش میکنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زبان رو چجوری بخونم فرداش امتحان زبانه منم زبان هیجی حالیم نیست

به به زبااااان 🥲 مورد علاقمه 

زبان کتابای مدرسه فقط لغات و گرامر مهمه 

اول خوده کتابو بخون لغات ریدینگ ها و کلمات مهمی که خوده کتاب گفته در بیار و خوب بخون ( اگه رو کاغذ بنویسی و برای املا هاش چند باری از روش بنویسی دیگه خیلی عالیه ولی املا بیشتر همون کلمات مهمی که خوده کتاب گفته و تعریف کرده میاد) 

گرامر هم اگه معلمتون جزوه ایی نکته ایی گفته بخون اگه دیدی گیر داری بزن گوگل کلی کلیپ آموزشی میاره . بعدم اینکه کتاب کار اصلاااااا یادت نره تمرین هاشو کامل کار کن 

بعدم ب سری نمونه سوال حل کن اگه دیدی هنوز اشکال داری و متوجه نشدی درسنامه از رو کتاب کمک آموزشی بخون 

چشم از ساعت پنج شروع کنم اوکیه؟

اگه زودتر بخونی که بهتره 

ولی اگه از پنج تا 12 شب رو کامل بخونی آره اوکیه 

فردا صبحم 6 پاشو تا شب بخون 

الان سختیاشو بکش اشکال نداره ارزششو داره 

موفق باشی عزیزمم😍❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

هر گفتار فصل اول 45 دقه بسشه، پس 2 ساعت و نیم برا فصل اول حدودا

فصل 2 گوارش رو توی 4 تا 5 ساعت بخون

فصل 3 تبادلات گازی رو هم اگه تا الان نخوندی اونم 4 ساعت بسشه

فصل 4 گفتار یک هم توی 2 ساعت و نیم بخون

اگه از 6 صبح بیدار شی 18 ساعت وقت داری، میتونی راحت بخونی