2777
2789
عنوان

کادویی که همسرم برای زن داد بهم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 93013 بازدید | 601 پست

البته

اسی جان

قصد نصیحت ندارم

وقتی میدونی بی اعصابه و بی چاک دهن

چرا همچین کاری کردی

کارتش برداشتی

این قشنگ 100 تا انگ بهت میچسبونه

میگه بار اولت نبوده

فقط هم کارت نبوده

با زبون خوش ازش میخواستی پرداخت کنه

مسلما هر مردی بود ناراحت میشد

این‌ادم‌قطعا‌خانواده‌درستی‌ندارهبچه‌رو‌همین‌الان‌با‌طلاق‌نجات‌بده!وگرنه‌روح‌و‌روان‌نمیمونه‌براش!این‌ ...

بچمو ازم میگیره.تموم قانون رو ازبره.درسش خونده

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچمو ازم میگیره.تموم قانون رو ازبره.درسش خونده

این‌درس‌خوندش‌اینه؟!

صلاحیتشو‌داره‌مگه؟!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

البتهاسی جانقصد نصیحت ندارموقتی میدونی بی اعصابه و بی چاک دهنچرا همچین کاری کردیکارتش برداشتیاین قشن ...

این‌ناراحتی‌نیستا

اخه‌ادم‌اینطوری‌ابراز‌ناراحتی‌میکنه😐🤦🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

این‌ناراحتی‌نیستااخه‌ادم‌اینطوری‌ابراز‌ناراحتی‌میکنه😐🤦🏻‍♀️

هر مردی ناراحت میشه

اونی که با شخصیته یک جور ابراز میکنه

اونی هم که بی شخصیته اینجوری

دقیقا همسر اسی اسم تمام این فحاشی ها رو ناراحتی میذاره

اینا به کنار.اومده استوری گذاشته مادرم روزت مبارک.واژه مادر خیلی واژه سنگینیه.هرکسی لیاقت نداره💔حال ...

وحشی

آشغال

دهن دریده

بی خونواده

چقدر حرصم گرفت

میگفتی خاک عالم برسرت کثافت

روز پدر بی لیاقتیت رو بهت تبریک میگم عنتر آبهای آزاد😡😡😡

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓