2777
2789
عنوان

شب یلداتون پیشاپیش مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به اسم یلدا حساسیت شدید پیدا کردم

بخدا منم

از بس تو این مدت انار و هندونه دیدم🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ای جونم متقابلا منم ب شما تبریک میگم عشقم پایدار باشید.

مرسی قربونت برممم،خدا پدرتو هم بیامرزه روحشون شاد و خدا عزیزای دیگتو واست نگه داره قشنگم❤️❤️

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چ عضویت قدیمی ای ماشالا برم اسپند دود کنم براتونفکر کنم خود سایت سال ۸۵ تاسیس شده آها راستی روز زن و ...

فدات بشم ابجی گلم 

عزیزمی

من مادر نشدم متاسفانه یا خوشبختانه 

منم متقابلا ب شما تبریک میگم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
روز مرد شوهر شمام مبارک🤭

خواهر بزار سبیلام دربیاد بعد بهم بگو🤣🤣😂

وای حالم خوب شد از دست شما کلی خندیدم

مرسی قربونت برممم،خدا پدرتو هم بیامرزه روحشون شاد و خدا عزیزای دیگتو واست نگه داره قشنگم❤️❤️

مممنونم عزیزم حاجتروا باشید انشاءالله ..انشاءالله دعا میکنم برای عزیزانتون طول عمر و سلامتی و برای خودتون

اتفاقا دلم امروز برای بابام گرفته بود😔

مممنونم عزیزم حاجتروا باشید انشاءالله ..انشاءالله دعا میکنم برای عزیزانتون طول عمر و سلامتی و برای خ ...

فداتشممم خوش قلبممم❤️❤️😘😘

خیلی سخته ولی میگذره نمیگم کمرنگ میشه... ولی تو قلبت همیشه هستش😍💖واسشون فاتحه هم فرستادم🖤

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷