2777
2789

از صبح نشستم پای گوشی و خونمون قیامته واقعیتش هیچ انگیزه و روحیه ای واسه خونه تمیز کردن ندارم همش میگم که چی ..‌‌‌‌‌مگه تموم میشه هر چی هم انجام بدم باز کار هست  

بعد همسرم آخر شب میاد 

مهمون و اینا هم اصلا نداریم ...کسی نیست بخواد خونه مارو ببینه ...جایی هم نمی خوایم بریم که بگم تمیز کنم تند تر برم فلان جا...

شاید بگید بخاطر خودت تمیز کن...خب به خاطر خودمم تمیز کنم.خیلی زود دوباره شلوغ و کثیف میشه...حس می کنم یه کار بیهوده انجام دادم...

حس می کنم پیج روزمرگی یه انگیزه ایه ...آدم میگه تمیز کنم عکس بگیرم...

از طرفی دوست هم ندارم از خونم تو فضای مجازی عکس باشه همه ببینن

گیر کردما

عزیزم همش تو خونه نمون ی کلاسی کاری ب ا خودت داشته باش اینجور انگیزه میگیری خونه هم تمیز میکنی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همش تو خونه نمون ی کلاسی کاری ب ا خودت داشته باش اینجور انگیزه میگیری خونه هم تمیز میکنی

عزیزم من همش تو خونه نیستم شاغلم 

بیرون هم میریم آخر هفته ها هم میریم شهرستان خونه ی خانواده هامونولی تاثیری رو چیزی که گفتم ندارم