2777
2789
عنوان

من جواب این مادرشوهرو چی بدم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
😅😅😅نگو چیزی گناه داره محمد آبرو داری کن 😅

ینی خوشم میاد تا بحث داشت ادامه دار میشد زد شبکه ی خبر با باباش بحث سیاسی کردن کلا بحثو پیچوند🤣

خوبی عزیزم؟ حالت بهتره امروز قشنگم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😅😅😅نگو چیزی گناه داره محمد آبرو داری کن 😅

اخه مادرش از هیچی خبر نداره جَوِ الکی میده .. این یبار فامیلاش اومده بودن خونشون دختر همراشون بود محمد ام خونه بود رفته بود تو اتاق گف حوصله سلام احوالپرسی ندارم زنگ زد ب من حرف زدیم مادرش فکر میکنه چقد پسرش مودب و خجالتیه و باشرم و حیا😅

ینی خوشم میاد تا بحث داشت ادامه دار میشد زد شبکه ی خبر با باباش بحث سیاسی کردن کلا بحثو پیچوند🤣خوبی ...

اره حالم بهتره خوبم مرسی 

همیشه میگن نترس از آنکه هیاهو دارد بترس از آنکه سربه زیر دارد 

خوبه دیگه بااین حرفا خیالت راحته قبل ازدواجتون فقط با تو بوده و برای بقیه سربه زیر و آروم بوده

ولی معلوم نیست چیکارکردی ک اینجوری بخاطر تو تمام قوانین خانوادشونو زیر پاش گذاشته 😅

اره حالم بهتره خوبم مرسی همیشه میگن نترس از آنکه هیاهو دارد بترس از آنکه سربه زیر دارد خوبه دیگه باا ...

خداروشکر عزیزم ... استراحتی ؟ کاش شوهرت چن روز پیشت بمونه ور دستت کمک حالت باشه مجبور نشی کارانجام بدی اصلا تو این وضعیتی ک داری توروخدا دست ب وسیله نزن چیز سنگین جابجا نکنیا پهلوون بازی دربیاری😅....

دیقا شوهره من ازون دسته ادماییه ک سرش پایینه اما همزمان میدونه چی پوشیدی و کامل براندازت میکنه..من والله کاری نکردم بقول معروف خر تر ازین حرفا بودم بخام سیاست روش پیاده کنم فککنم چون قدری اوسکول بودم جذبم شد😂 اون زمان میگف ک*صخلیا ولی دوست دارم 🤣

خداروشکر عزیزم ... استراحتی ؟ کاش شوهرت چن روز پیشت بمونه ور دستت کمک حالت باشه مجبور نشی کارانجام ب ...

اتفاقا مردایی ک آرومن و سربه زیر و تیپ شخصیتی مذهبی ثابت شده دختر شیطون و پرعشوه دوس دارن واسه خودشون پس محمدم از همون تیپ شخصیتاس ک از دختر دلبر و شر و شیطون خوشش اومده ک عاشقت شده😁

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اتفاقا مردایی ک آرومن و سربه زیر و تیپ شخصیتی مذهبی ثابت شده دختر شیطون و پرعشوه دوس دارن واسه خودشو ...

عشوه مشوخ بلد نیستم ولی گاهی وقتا حسِ دلقک بودنم میزنه بالا هیجان میگیرم دلم میخاد همه کاری بکنم😅دیروز ظهر مادرش اینا خابیدن مام رفتیم اتاق مثلا بخابیم محمد زرتی رف زیر پتو بخابع باز من دیوونه بودنم زد بالا نشستم با زوووور و التماس ارایشش کردم اخر گف من نمیرم روشویی صورتمو بشورم بلندشن منو ببینن حیثیتم بربادرفته اخربا دستمال مربوط و پاک کننده صورتشو پاک کردم😅یبار رو مچ دستش اولِ اسمِ خودمو ب خارجی با یه ماژیک غیر وایت برد نوشتم اخر پاک نمیشد با مایع و سیم ظرفشویی افتاد ب جون دستش میگف سرکار اینو ببینن آبرو واسم نمیزان😁خیلی کارا میکنم ن عشوه ها ولی هیجان و اینارو دارم البته چون الان ازدواج کردم یذره تریپ خانومی ب خودم گرفتم، گاهی وقتا قبل اینکه بیاد خونه میرم جلو آینه واسه خودم سیبیل درست میکنم سوپرایز شه یا وقتایی ک حمومه درو پشت سرش قفل میکنم برقو خاموش میکنم میگم حالا با بسم الله جِنایِ دورتو بپرون😂..درکل گاهی بچه میشم همین الانشم یه قسمت اتاقمون من عروسک دارم خوشم میاد دست خودم نیس🙂