2777
2789
پشیمون نیستی ک تایم مجردی اصلا نداشتی برای خودت همون از مدرسه ازدواج کردیمثلا دوست نداشتی ب عنوان یه ...

خب همه اینارو الآنم انجام میدم ولی خب با شوهرم ازدواج محدودیت نیس اگ آدم درستو انتخاب کنی

مممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد. الان نه ها، سال ۷۴. ۲۹ سال گذشته و هنوزم بابتش ناراحته. نه اینکه شوهر بد یا خانواده بدی داشته. بابت اینکه تو خیلی از مسائل اگر خودش عقلش بیشتر میرسید راحت تر مدیریت میکرد و خیلی چیزا پیش نمیومد. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

والا من 23 24 ازدواج کردم حس میکنم زود بوده و باید بیشتر از مجردیم لذت میبردم 

تازه من هم درسم تموم شده بود هم 5 سال بود که شاغل بودم و با دوستام بیرون و مسافرت میرفتم

ب نظر من ازدواج بعد 27 خوبه 

من الان راضیم ها ولی بالاخره یکسری ناپختگی ها دارم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ازدواج یه آدم با نیازه ها بزرگسالانه و روحیه کودکانه چطور؟

امیدوارم کسایکه تو این سن ازدواج میکنن حداقل خیلی جدی دنبال اموزش دیدن باشن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

خيليييييي سخت 

اينو از من بشنو 

البته من نميخواستم ازدواج كنم 

خانوادم مجبورم كردن اونم خانواده تحصيلكرده 

نميدونم چي شد چرا وادار شدم 

پوستم كنده شد تا درس خوندم تا ازمون دادم تا ليسانس فوق و الانم دكتري 

البته من همسرم خيلييي اذيت كنه خيلي 

كاش ميشد يه خواب باشه بلد بشم 

من 17 سالگی ازدواج کردم 

خداروشکر همسرم مرد خیلی خوبیه و زندگی عاشقانه ای داریم

الان 21 سالمه و چهار ساله ازدواج کردم. 

ولی شما نکنید اصلا پیشنهاد نمیکنم

چون خود من بخاطر سن و تجربه کمم، اگر همسرم مرد بدی بود یک درصد اصلا نمی‌فهمیدم و درک نمیکردم در واقع منم شانس آوردم وگرنه تو سن کم خیلی چیزا رو متوجه نمیشه آدم و تحت تاثیر احساسات و هيجانات 

بخاطر همین تصمیم به این مهمی در نوجوانی کاملا اشتباهه

بستگی به اونی هست که باهاش زندگی میکنی داره .اگه طرفت آدم درستی باشه .سن کم خیلی برات سخت نیست .البته بدون سختی هم نیست ..میگم فقط بستکی به طرف وخانواده اش داره ...اگه ادم درست رو انتخاب نکرده باشی .وسن شما هم بیست وپنج سال هم باشه باز خوشبخت نیستی ...