2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم با این همه پول🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 104 پست
نمیدونم والا خدا باعث و با نی شو لعنت کنه یادمه با ۲۰ میلیون میشد خونه خرید

اره بابام تو سال ۹۵ یه خونه خرید ۴۰ تومن‌تازه گرونم شده بود 

اره دقیقا لعنت به باعثو بانیش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعیی

باز خوش بحال‌پدر مادرم واسه یکی مث من که دیگه خونه تو خوابم‌ نمیبینم😂😂😂 البته هیچیم مشخص نیست خدا بزرگه ولی خب واقعا از خودم گذشتم واسه ایندم چاره ای هم ندارم وگرنه یه هیچ نمیرسم

باز خوش بحال‌پدر مادرم واسه یکی مث من که دیگه خونه تو خوابم‌ نمیبینم😂😂😂 البته هیچیم مشخص نیست خدا ...

اره بخدا همینو بگو 

الان داداشم مجرده بیچاره خودشو کرده زیر بار هزار تا قسط و بدهی که یکم پول جمع کنه اونم تهش هیچی نداره 

واقعا حقوقش هیچی ازش نمیمونه 

اصلا قیامت شده 

فقط امیدوارم اوضاع درست شه 

طلا بگیر اونم بعدا راضیش کن ظرفشویی بخره برات

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اره بخدا همینو بگو الان داداشم مجرده بیچاره خودشو کرده زیر بار هزار تا قسط و بدهی که یکم پول جمع کنه ...

درستم میشههه بوقتش

ایشالله خدا کمکش کنه به‌همچی برسه زندگی واقعا واسه ۸۰ درصد مردم خیلی سخت شده ارزومون شده در حد اینکه بتونیم غذای خوب بخوریم😐😂

اره جاشم مونده نامرتب کرده آشپزخونه رو خیلی واجبه برام

حتما بخر اگه پولتم کم بود سعی کن قسطی بخری شوهرت پر می‌کنه قسطارو اما اینم بگم روز به روز لوازم برقی می‌کشه روش دیگه نخری رفته 

من اگه بودم طلا می‌گرفتم ماشین لباسشویی هم بعدا راضیش میکردم بگیره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

آگه بشه قسطی بگیرم داداشم ضامنم بشه پیش پرداخت نمیخواد

برای شهر لوازم خانگی این ضامن نمی خواهد چک میخواد منم میخواهم ماشین ظرفشویی بگیرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی