2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم زایمان کردم سزارین بچم پسره تعبیرش چیه🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اینقدر دیدم تعبیر نشد

نا امید نباش گلم خدا تو اوج نا امیدی به ادم نگاه میکنه 

منم چندین سال بچه دار نشده بودم 

وقتی بیخیالش شدم شد شما هم رها کن بسپار به خدا میدونم سخته نمیشه اما برو باشگاه کارای سرگرم کننده بکن ذهنتو درگیر چیزای دیگه کن بخدا میشه تو دوره الان دور از جون شما با این علمی که داریم هیچکس نابارور نیست عزیزم دیر و زود داره سوخت و سوز نه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

زایمان در خواب معمولاً نماد یک تغییر بزرگ، شروع تازه یا رهایی از یک بار یا مشکله. اگر در خواب زایمان کرده باشی، ممکنه به معنای ورود به مرحله‌ای جدید در زندگی یا رسیدن به اهداف جدید باشه.تولد پسر به طور خاص در تعبیر خواب می‌تونه نمادی از قدرت، انرژی مثبت و شروعی قوی باشه. گاهی نیز می‌تونه نشان‌دهنده مسئولیت‌ها و وظایف جدید باشه

انشالله همین ماه دوتامون بیایم تاپیک بارداریمون رو بزنیم

ان شاالله

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

عزیزم منم برات صلوات فرستادم❤️ من حامله نیستم ولی برای زندگیم دعا کن

الهی دورت بگردم ممنونم بابت لطفی که در حقم کردی واست ۱۵ تا صلوات فرستادم انشالله به حق صاحب این روزا به خواسته دلت برسی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من خواب دیدم ی پسر سبزه تپلو به دنیا اوردم حامله شدم پسر بود ولی سفید و لاغر😍😂

ای جانم انشالله منم این ماه با خبرهای خوب بیام🥹

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

ای جانم انشالله منم این ماه با خبرهای خوب بیام🥹

شک نکن عزیزم برای من طول کشید اما خداروشکر به خواسته دلم رسیدم مطمئنم تو هم میرسی❤️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
شک نکن عزیزم برای من طول کشید اما خداروشکر به خواسته دلم رسیدم مطمئنم تو هم میرسی❤️

انشالله خدا از دهنت بشنوه😊

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

نا امید نباش گلم خدا تو اوج نا امیدی به ادم نگاه میکنه منم چندین سال بچه دار نشده بودم وقتی بیخیالش ...

من 5 ماهه عروسی کردم و اقدامم فلن ک نشده ☹️ امید به خدا دیگه.. منکه رها کردم تن فکرش نیستم 

من 5 ماهه عروسی کردم و اقدامم فلن ک نشده ☹️ امید به خدا دیگه.. منکه رها کردم تن فکرش نیستم

اوووه پنج ماه که هیچی نیست خواهر 

توکلت به خدا باشه نگران نباش میشه انشالله

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یعنی دکتر برن بهشون چی میگه ؟؟

یعنی بهشون بگه چرا الان گذاشتید بچه دار بشید؟؟؟

امکان داره بگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یعنی بهشون بگه چرا الان گذاشتید بچه دار بشید؟؟؟امکان داره بگه

نه منظورم اینه بگه مثلا الان احتمال بارداری کمه. یا بچه مریض بدنیا میاد . یا احتمال پسر شدنش خیلی کمه

از اینجور حرفا..

نه منظورم اینه بگه مثلا الان احتمال بارداری کمه. یا بچه مریض بدنیا میاد . یا احتمال پسر شدنش خیلی کم ...

امکانش هست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹