2777
2789
عنوان

ضعف بدن با داروی میکروب معده

40 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خوبید من دکتر تشخیص داده نیکروب معده دارم بعد خیلی ضعف میکنم سرم درد میکنه هر از گاهی گیج میره یه دستم درد میکنه دردام اینور اونور میپره ولی سریع خوب میشه شما همچین علائمی داشتید با اینکه غذام خوبه البته تازه تازه دارم غذا میخورم یه لحظه سرم گیج میره نگران میشم اینا طبیعیه یا نه اینم بگم دیر تشخیص داده شد میکروب متاسفانه تازه ۵ روزه دارم میخورم داروهارو غذام تمام گرمیه بوقلمون اینادمیخورم البته بگمم دیر دیر غدا میخورن ولی کامل میخورم ایتا طبیعیه تجربه ای داشتید یکم راهنمایی کنید 

والا من وقتی مشکل معده عصبی داشتم

دوتا دکتر گفتن میکروب معده دارم داروی یکیشون بهم نساخت انتی بیوتیک بود فکر کنم داروی دومی رو خوردم اساال و تهوع نگرفتم خوردم دارو رو ولی راستش هیچ اتفاقی واسم نیوفتاد 

تااااااا

اضطرابم خوب شد همش درست شد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

البته اینم بگم هفت یا هشتا دکتر گفتن من مشکل معده  و روده عصبی دارم و من باورم نمی شد از اضطراب دارم این همه بدبختی رو می کشم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من وقتی مشکل معده عصبی داشتمدوتا دکتر گفتن میکروب معده دارم داروی یکیشون بهم نساخت انتی بیوتیک ...

استرست چطور خوب شد من اندوسکوپی شدم تشخیصون میکروب شد 

البته اینم بگم هفت یا هشتا دکتر گفتن من مشکل معده و روده عصبی دارم و من باورم نمی شد از اضطراب دارم ...

بهدمن اول گفتن عصبیه معدت بعد من بی اشتها بودم وزنم یهو خیلی کم شد باورتون نمیشع من چیزی نمیخوردم ولی احساس پری میکردم من قرص اعصابم الکی خوردم چون دکترم اشتیاه متوجه شد بهم قرص اعصاب داد دکترمو عوض کردم اون اندوسکوپی کرد گفت بهم میکروبه رفلاکسه 

استرست چطور خوب شد من اندوسکوپی شدم تشخیصون میکروب شد

قبل از این بیماریت

خشم، اضطراب، نوشخوار فکری، روزهایی که خیلی غمگین باشی و محکم گریه کنی داشتی؟

قبل از این بیماریتخشم، اضطراب، نوشخوار فکری، روزهایی که خیلی غمگین باشی و محکم گریه کنی داشتی؟

اره بی دلیل عصبی میشدم من یکم قلبمم محکم میزد تپش داشتم فک‌مسکردم من مشکل قلبی دارم رفتم اکو و نوار گفتن تو سالمی احتمالادمشکل معده داری اونم گفت عصب معدته منم یه دوره خوردم فرقی نکردم رفتم گوارشی گفت که رفلاکسه و بهم امپرازول داد با اسنترا من الکی اسنترا خوردم رفتم دوباره دکتر گفت میکروبه دل گرن نشدم رفتم استانمون اونجا گفت میکروبه ولی اندوسکوپی کرد گفت نگرانی میخوام اندوسکومی کنم خیالت راحت باشه 

بهدمن اول گفتن عصبیه معدت بعد من بی اشتها بودم وزنم یهو خیلی کم شد باورتون نمیشع من چیزی نمیخوردم ول ...

منم همین علائمو داشتم

داروی اعصاب که بهم ندادن فقط پراپرانول و داروی خواب دادن با دارو های معده عصبی که راستش همشون بدترم کردن

منم ادامه ندادم

اینا منو خوب کرد

جلوی نوشخوار فکری مو گرفتم یعنی کم کردم

تنفس عمیق روزی ۶۰ ۷۰ تا پشت هم

احساس ارامش کردن 

پیاده روی خیلی زیاد

البته از کم شروع کردم

یعنی من جوری بودم که هوا به شکمم می خورد دل درد می گرفتم معده ام از پشت می خواست بزنه بیرون

شبا خواب نداشتم چون غذا تا گوشام میومد بالا انگار دائم نفخ

چقد بهم رژیم دادن اینو نخور اونو نخور که باعث شد ضعف شدید بگیرم و

اره بی دلیل عصبی میشدم من یکم قلبمم محکم میزد تپش داشتم فک‌مسکردم من مشکل قلبی دارم رفتم اکو و نوار ...

ببین اندو رو می کنن 

ببینم زخم و توده و .... اینچیزا نداشته باشی خدای نگرده

بعد چون دلیلی واسه بیماریت ندارن می گن میکروبه 

منم همین علائمو داشتمداروی اعصاب که بهم ندادن فقط پراپرانول و داروی خواب دادن با دارو های معده عصبی ...

منم پرانول اینارو یه هفته اینا خوردم بهتر شد ولی دیگه ادامه ندادم دکترم گفت ک ایتارو کوتاه مدت بخور منم یه هفته خوردم ولی من باشگاهم میرفتم روحیم خوب بود بد نبود ولی چون سیری کاذب داشتم غدا نمیخوردم وزنم خیلی اومد پایین لرز داشتم رفلاکسم میزد بالا یه لحظه از خواب بیدار میشدم لرز میگرفتم وسطا پریود شدید شدم دیکع از رنگو رو افتادم رفتم تبریز و اینا اندوسکوپی کردن دیگه از اندو معتبر نداریم که منم اومدم داروهارو میخورم معدم بهتر شده خداروشکر ولی ضعف دارم همش سرم یک هو گیج نیره گه گاهی یکم اظطراب دارم ولی انچنان نیست یه لحظس ولی این ضعف اینا خیلی دارم ۴ تا قرصه ولی در جم من ۹ تا روزی قرص میخورم اکثرا هم انتی بیوتیک هستن با دوز بالا یدونه اس امپرازول ۴۰ و بیسموت ۱۲۰ و تاوانکس ۵۰۰ و تیندازول ۵۰۰

ببین اندو رو می کنن ببینم زخم و توده و .... اینچیزا نداشته باشی خدای نگردهبعد چون دلیلی واسه بیماریت ...

نمیدونم والا ولی دکترم استاددانشگاه هست متخصص گوارش هست توی اندو نوشتع که گاستریت دارم و رفلاکس